Klarskovvej 39, 4760 Vordingborg

225.000 kr · Helårsgrund · Til salg

Detaljer

STOR BYGGEMODNET GRUND (VAND & KLOAK BIDRAG BETALT) I FANTASTISKE LANDLIGE OMGIVELSER!

DER ER BETALT TILSLUTNINGSBIDRAG TIL VAND OG KLOAK, OG DER FORELIGGER GEOTEKNISK RAPPORT

Grunden er beliggende i udkanten af landsbyen Klarskov ca. 10 minutter fra Vordingborg Centrum. Klarskov er en hyggelig lille by med fred og ro, som man finder imellem Vordingborg & Næstved på Sydsjælland. Der kører offentlig transport mod Vordingborg & Næstved med 1 times mellemrum i hverdagene (oftere i skoletiden). Du kan være i København på ca. 1 time i bil, og efter år 2021 forventes det at man kan nå København på bare 45min med tog.

Grunden er på hele 1.547m2 (kan udstykkes), så der vil være god plads til et stort hus samtidig med en stor natur grund eller traditionel have.

Grunden må jf. kommuneplan bebygges med 30%, hvilket giver et hav af muligheder for jeres næste drømmebolig. Grunden har de åbne marker som nabo til flere sider, og jeres kommende bolig vil have en fantastisk udsigt til natur og dyreliv. Grunden er beliggende i landzone hvilket giver gode fordele i forhold til f.eks. dyrehold, kontakt os gerne hvis i har uddybende spørgsmål hertil.

Kommuneplan samt jordbundsundersøgelser kan rekvireres hos Fairmægler på følgende mail: vordingborg@fairmaegler.dk.

I Vordingborg kommune har man ret til forhøjet befordringsfradrag, som betyder at man bliver særligt skattebegunstiget sammenlignet med hvis man eksempelvis bosatte sig i Næstved kommune.

Lyder dette som noget for dig eller har du spørgsmål? Så kontakt os på tlf. 20 30 61 20.

Beliggenhed

Klarskovvej 39, 4760 Vordingborg

Dokumenter

Mikas Olsen

Daglig Leder Vordingborg

24525552

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.