Kongsnæsparken 92, 4850 Stubbekøbing

1.195.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Et fantastisk stilfuldt facadeudtryk – En vaske ægte fryd for øjet. – Til den kræsne køber.

Arkitekttegnet og yderst attraktiv, 1 plans feriebolig fra 2011 på 91 m2, beliggende i 1. række med direkte panoramaudsigt til søen!

Ferieboligen er opført i gode, tidsløse og vedligeholdelseslette materialer med højt til loftet, store vinduer, lyse og venlige materialer og en stor træterrasse beliggende direkte til søen tilbyder Kongsnæsparken 92 de perfekte rammer for et eksklusivt familieliv.

Som ejer af denne feriebolig, står du kun for vedligeholdelsen af denne. Det er derfor et ideelt køb for familien, med en travl hverdag eftersom du kun skal pakke kufferten og fra dag ét kan nyde områdets herligheder. 

Her kan man virkelig nyde tiden, idet de omkringliggende arealer er fællesrealer som vedligeholdes af ejerforeningen, hvorfor ejerne/beboerne ikke behøver at skænke dette en tanke, – græsset er altid slået.

Fritidshuset er således opført som en ejerlejlighed

Fritidshuset er beliggende i den attraktive udstykning i Kongsnæs, med få minutters gang til stranden hvor der er en skøn badebro med en fantastisk udsigt til Stubbekøbing, Farø, Bogø og Møn og ligeledes er fritidshuset i kort gåafstand til den hyggelige købstad Stubbekøbing by, hvor du finder gode indkøbscentre, et hyggeligt havne miljø, lystbådehavn, flot park, badestrand og med færgeforbindelse til Bogø. Nordfalsters smukke natur er et kapitel for sig. Kilometer af smukke skovveje, lange sandstrande, hvor fred og ro er nøgleordet, – det er alt sammen lige om hjørnet.

Entre med plads til overtøj. I hjertet af hjemmet finder man det dejlige køkken/alrum hvor man mødes af en forblændede god udsigt til søen. Køkken/alrummet ligger i åben forbindelse til stuen. Køkkenet har tidløse hvide elementer, samt lofter til kip, hvilket giver en skøn rumvirkning. I alrummet/stuen er der brændeovn samt udgang til dejlig træterrasse. Endvidere 3 gode soveværelser med i alt 5 sovepladser (mulighed for 6). Badeværelset rummer alt hvad et moderne badeværelse skal indeholde – bruseniche, gulvvarme, toilet og boblebad. Vaskemaskine samt tørretumbler er integreret lige ved siden af badeværelset. 

Foruden brændeovnen opvarmes boligen med varmepumpe og der er gulvvarme over alt. 

Indbo og inventar medfølger i handlen med forbehold for personlige effekter. 

Alt i alt en gennemtænkt feriebolig med rød tråd hele vejen gennem.

Begynd at samle på skønne familieminder med det samme – bestil en fremvisning på 21 31 31 32.

Beliggenhed

Kongsnæsparken 92, 4850 Stubbekøbing

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.