Kringelborgvej 14, 4953 Vesterborg

499.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Gylden sol, højt til himlen og fuglefløjt fra trækronerne!

Fred og idyl, grønne naturområder så langt øjet rækker og mulighed for at holde heste, grise eller køer. Dette er drømmen om at bo på landet, og på Kringelborgvej 14, 4953 får I det hele med denne hyggelige ejendom på en 8.975 m2 stor, naturskøn grund. 

Dette er en helt unik ejendom med en formidabel beliggenhed til dig der vil bo et sted hvor du kan sætte dit eget præg på dit kommende hjem. Med sine nuværende 154 m2 bolig tilbyder denne ejendom meget fine rammer for børnefamilien!

Den nærmeste Brugs ligger blot 10 minutters kørsel fra ejendommen. 

Endvidere er der kun 15 minutters kørsel til Nakskov by som rummer alt hvad en aktiv familie har brug for i sin hverdag!

Indkøbsmuligheder, bageri, skole, daginstitutioner, restauranter, sportshal, svømmecenter og meget mere endvidere har Nakskov en af Danmarks ældste gågader med et rigt handelsliv og specialbutikker. Få km fra centrum kommer du til anerkendte Hestehovedet Strand som består af en børnevenlig sandstrand i rekreativt naturområde ud til Nakskov Fjord.

De 154 m2 er fordelt således: Entre med plads til overtøj og trappe til 1 sal. Køkken med spiseplads. Badeværelse med bruser, toilet og håndvask og mulighed for vaskemaskine.  Stue afdeling med brændeovn. 2 soveværelser. 

1 salen rummer en repos,  3 gode værelser og en stue-/teenageafdeling. 

Grunden rummer 8.975m2 med bl.a. staldbygning og ridebane 20×40, endvidere er der indhegnet folde til heste. I kort afstand for ejendommen er der flere ridehuse som der er mulighed for at benytte. 

Staldbygningen er i nogen lunde samme stand som beboelsen. Også her kan man vælge at modernisere. Men rummelig nok til at du har plads til et par små heste endvidere er der også et disponibelt rum som sælger anvender som saddelrum.

Sælger ønsker hurtig overtagelse!

Ønsker du idyl, marker og masser a frisk luft så bør du afsætte tid til at se Kringelborgvej 14!

Ring på 21 31 31 32 Vi glæder os til at fremvise ejendommen for dig.

Beliggenhed

Kringelborgvej 14, 4953 Vesterborg

Dokumenter

Brian Henriksen

Ansvarlig for fremvisninger og bygge / gennemgang af boliger for sælger

40856328

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.