Krumport 10, 2. th., Næstved

· Andelsbolig · Solgt
Solgt

Detaljer

Flot velholdt og indflytningsklar andelsbolig i absolut centrum – tæt på det hele.

Ønsker du at bo helt centralt, blot 5 min. gang til Banegårdspladsen, Munkebakkens dejlige og frodige naturomgivelser, byens hyggelige gågade, de skønne butikker/cafeer/restauranter mv., så er denne lejlighed muligvis noget for dig.

Andelslejligheden er beliggende i en pæn og velholdt ejendom, opført i 1982 i røde mursten med cementtagsten. Til ejendommen er tilknyttet et solrigt, skønt og fredeligt grønt gårdmiljø, hvor der er plads til afslapning og hyggelige grillaftener. I den fælles gård er der egen p-plads (evt. også mulighed for leje af carport). I kælderen er der eget kælderrum, cykelkælder samt fælles vaskekælder. Andelsboligforeningen er velfungerende med særdeles god økonomi – tilmed er forældrekøb tilladt.

Lejlighedens indretning:

Lejligheden er på 40 kvm.: Indeholder. stort lyst badeværelse med bruseniche, skabsarrangement plus vaskemaskine Flot nyere og rummeligt Kvik køkken med god skabsplads og nye hårde hvidevarer. Dejlig opholdsstue med hyggelige skråvægge. Opgang til stor hems hvor nuværende ejer har indrettet soveplads (ikke godkendt).

Kontakt mægler for aftale af besigtigelse.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Krumport 10, 4700 Næstved

Flemming Bentzon

Ejendomsmægler og Daglig leder Næstved

+45 21304026

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.