Ladbyvej 8, Holløse, 4700 Næstved

2.750.000 kr · Til salg

Detaljer

Fantastisk dejlig 4-længet landejendom med 5 tønder land og god mulighed for hestehold. Ejendommen ligger kun 15 min kørsel fra Næstved Centrum med gode indkøbsmuligheder. Ejendommen har en betagende samt unik udsigt ud over mark og skov til alle sider. 

Her får du en ejendom med rigtig mange gode kvadratmeter og udenoms arealer – ideel for dig som ønsker at have heste eller som elsker at bo på landet og bare have mange kvadratmeter at boltre sig på.

Fra gårdspladsen kommer du ind i en lille hyggelig entre som fordeler sig ind til et stort lyst køkken med god spiseplads. Fra køkkenet er der adgang til en gammeldags viktualia kælder som også er velegnet til vinkælder, samt havestuen som kaster dejligt lys ind i køkkenet.  

Stort badeværelse med god plads, bruseniche og klinker. Dejlig rummelig spisestuen med plads til den store familie – et godt samlingspunkt for familien. I stueetagen findes ligeledes et værelse samt en hyggelig sydvendt stue med trappe til 1. sal og udgang til terrasse og have.

1. sal er rigtig godt indrettet med stort master-bedroom med meget skabsplads og vinduesparti mod syd/øst. Ligeledes findes et stort badeværelse med brus og spa-bad. Et stort værelse som nemt kan deles til to. Perfekt indrettet til teenagerafdeling.

Tre gode længer med mange gode muligheder. I den ene længe er sælger i dag igang med at opføre gildesal med forberedt gulvvarme. I de øvrige længer er der mulighed for stort værksted og opførelse af hestebokse. Der findes i dag to hestebokse med godkendt lofthøjde. 

Bag ejendommen ligger en stållade som kan bruges som ridehus eller ydereligere garage. 

Har man brug for mere jord, vil der være mulighed for at købe tilstødende jord, ca. 5 ha. til dagspris fra naboen.

Denne ejendom må bare ses! 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Ladbyvej 8, 4700 Næstved

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.