Langebæk Gade 37, 4772 Langebæk

800.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

I naturskønne omgivelser i Langebæk nær Stensved og Vordingborg finder I denne charmerende villa med en 2.871 m2 stor grund med flere gode udbygninger med mange anvendelsesmuligheder direkte op til åbne marker. 

Villaen er opført i 1880 og præsenterer sig nydeligt i klassisk stil med hvid facade med kunstfærdige gesimser, rustrødt tag og sprossevinduer. Centralt i hjemmet ligger et rummeligt og praktisk indrettet køkken. Tilstødende ligger to stuer i delvis åben forbindelse, hvor dagslyset strømmer fra øst og vest. Mod syd er der udgang til en dejlig udestue, og mod vest åbner en terrassedør ud til en overdækket terrasse. Videre findes et større værelse, et disponibelt rum med adgang til et toilet samt et badeværelse med dekorative klinker og integrerede loftspots. Fra entréen med plads til overtøjet fører en trappe til førstesalen, hvor I finder et stort, disponibelt rum med et fantastisk lysindfald, der med de sidste istandsættelser kan udgøre endnu en opholdsstue, flere værelser eller noget helt tredje.

Bag huset breder den store grund sig. Den omkranses af høje træer, og plænen prydes af buske og bede. Umiddelbart foran stuen er et skønt terrassemiljø og en gårdsplads, der ligger godt i læ mellem hovedhuset og en udbygning med et disponibelt rum samt et vaskerum. I råder endvidere over to containere, hvoraf den ene er udstyret med solceller.

I bosætter jer i et naturrigt område blot få minutters gang fra Langebæk Skov, mens kysten med bådplads og overfart til smukke Langø nås på tilsvarende vis på omtrent et kvarter. Hverdagens gøremål findes efter fem minutter bag rattet i Stensved, der har skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder. Turen til Vordingborgs kulturliv, spisesteder og specialbutikker tilbagelægges på omtrent 15 minutter.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for at høre nærmere.

Beliggenhed

Langebæk Gade 37, 4772 Langebæk

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.