Ambjergvej 86, 4760 Vordingborg

4.300.000 kr · Til salg

Detaljer

Snyd ikke dig selv for denne oplevelse! Dette er ejendommen der SKAL ses og opleves helt tæt på, så find 1 time hvor du vil forkæle dig selv med en god oplevelse, så viser vi dig denne helt unikke ejendom. Book din fremvisning nu på 20306120.

Her får man en gennemrenoveret og præsentabel liebhaverejendom på Sydsjælland, lidt nord for Vordingborg. Ejendommen er muret og forsynet med smukt stråtag og beliggende på 34.045m2 stor grund!

Stor ejendom med ca. 428m2 under samme tag, særdeles velegnet til familien der ønsker masser af plads eller til flere generationer sammen! Her er der faktisk rigeligt med plads til at man kan bo hele 3 generationer sammen evt. Er også velegnet til at kombinere sit liberale erhverv med en flot og præsentabel bolig, eller til andre formål der kræver god plads!

Grunden er en oplevelse i sig selv og byder på bl.a. 2 store søer, parklignende have som er virkelig unik og flot, muret grotte med terrasse, plads til evt. folde til f.eks heste, anneks med atelie, udhuse, smuk gårdsplads, mange skønne terrasser, flotte stensætninger, rigt dyreliv og meget mere….. Skal opleves!

Fra ejendommen kan man opleve de smukkeste solnedgange man kan finde og sidder man I boligens havestue, kan man se disse solnedgange farve himlen over de bølgende marker. Og på modsatte side af ejendommen ved køkkenet, har man de flotte solopgange fra øst.

Det er murerens egen ejendom man kan købe her, og det bærer den præg af. Alt er renoveret og står flot, og boligen indeholder:

Selvstændig lejlighed med entre, flot badeværelse, pænt køkken og lys stue med udgang til haven og en 1. sal med to gode soveværelser og repos. I den øvrige beboelse er der: Fyrrum, flot hall med trappe til 1. sal, charmerende landkøkken med spiseplads og nedgang til smuk vinkælder, stilfuldt badeværelse med bl.a. spabad/sauna, hverdagsstue med brændeovn og udgang til pragtfuld tilbygget swimmingpool afdeling med loft til kip og pragtfuld lysindfald. Swimmingpool området er lavet helt klar med alle installationer, mangler blot flisebelægning, men dette pragtfulde rum kan også sagtens ændres til anden anvendelse, f.eks. stor gildesal, ekstra herskabelig stue m.m.

Endvidere smuk præsentabel havestue med god udsigt til aftensolen, har loft til kip og flotte høje vinduer. Fra havestuen trappe til 1. salen og adgang til godt kontor, hvorfra der er forbindelse til gang, badeværelse og dobbelt garage med teknikrum.

1. salen indeholder to afdelinger, en gæsteafdeling med med værelse, gang, toilet og soveværelse. Den anden del af 1. salen indeholder godt alrum med pragtfuldt view over swimmingpoolen, lyst værelse med udsigt over den flotte havestue, stort master bedroom med adgang til toilet, systue og pulterum!

Alt fremstår utrolig flot og meget gennemført. Huset opvarmes med jordvarme og solcelleanlæg der er placeret ude på den store grund. Overalt i stueplan er der gulvvarme. Er beliggende op ad sydmotorvejen, men man kan ikke se motorvejen og der er stort beplantningsbælte langs den og ingen lysgener.

Grunden er så stor at der er plads til at man evt. sagtens kan have heste på ejendommen, eller andet dyrehold.

Her får du en ejendom udover det sædvanlige, se billederne og plantegninger for mere info.

Beliggenhed

Ambjergvej 86, 4760 Vordingborg

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.