Lupinvej 12, 4873 Væggerløse

1.185.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Virkelig hyggeligt og yderst velholdt fritidshus, beliggende på en dejlig stor og lukket grund direkte til fredet areal og med ca. 400 meter til vandet!

Nu har du muligheden for at erhverve dig et dejligt fritidshus, hvor man er 100% ugeneret på den store lukkede grund. Der er kun 200 meter til købmanden, samt få hundrede meter til den dejlige, børnevenlige sandstrand. Marielyst Strand er flere gange kåret til en af Danmarks bedste! Fra huset har man ca. 3 km til det hyggelige Marielyst Torv, hvor der findes yderligere indkøbsmuligheder. Omkring Torvet er der flere gode restauranter samt Caféer. Her er der mulighed for at tilbringe en masse hyggelige timer med hele familien!

Fritidshuset er fra 1978, opført i sten og er løbende blevet vedligeholdt. Her får du samlet 90 m2 bolig, som er indrettet således: Fordelingsgang. Godt soveværelse med dobbeltseng, samt yderligere et værelse med sengeplads. Alle værelser har et dejligt lysindfald. Badeværelse med bruser, toilet, håndvask og skab til opbevaring. Køkkenet er fra 2016 og er indrettet med hvad der skal være af hårde hvidevarer, samt opvaskemaskine. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stueafdeling. I stuen har du brændeovn og udgang til en skøn spisestue. Huset har desuden centralvarme fra eget oliefyr, så vinterkulde er ikke noget problem.

Til huset er der et lille depotrum, hvor oliefyret står. Der er et udhus med mulighed for opbevaring af diverse haveredskaber samt en stor carport.

Endvidere er der et anneks, som benyttes som gæstehus. (Dette er ikke registreret på BBR)

Den store lukkede grund er på hele 1.185 m2, så her er rig mulighed for forskellige aktiviteter for hele familien! Grundens størrelse gør det også muligt at finde gode solspots hele dagen.

Bag ved huset har man et større fredet område hvor der også er mulighed for forskellige aktiviteter, samt en fin naturlegeplads for børn og voksne.

Beliggenhed

Lupinvej 12, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.