Lupinvej 85, 4873 Væggerløse

775.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Virkelig hyggeligt og velholdt fritidshus, beliggende på en dejlig og lukket grund!

Nu har du muligheden for at erhverve dig et dejligt fritidshus, hvor man er 100% ugeneret på den dejlige og lukkede grund med ca. 650 meter til købmand samt ca. 900 meter til den dejlige, børnevenlige sandstrand, der er kåret til en af Danmarks bedste! Fra huset har man ca. 3 km til det hyggelige Marielyst Torv, hvor der findes yderligere indkøbsmuligheder. Her er der mulighed for at bruge en masse hyggelige timer sammen med hele familien!

Fritidshuset er opført i 1975. Her får du 63 m2 velindrettet bolig, som er indrettet således: Entré. Badeværelse med toilet, håndvask og bruser. Godt soveværelse med 1 enkeltseng samt køjeseng. Yderligere et godt værelse med plads til dobbeltseng. Køkken i lyse materialer. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stue- og spiseafdeling. I stuen har du brændeovn og udgang til en skøn og lukket terrasse, hvor man har rig mulighed for at nyde den danske sommer i fulde drag. 

Til huset hører også et lille disponibelt rum.

Den lukkede grund rummer hele 1.010m2, så der er rig mulighed for forskellige boldspil samt andre sjove aktiviteter for hele familien! Grundens størrelse gør det også muligt at finde gode solspots hele dagen.

Der er på nuværende tidpunkt ingen udlejningsaftale. 

Beliggenhed

Lupinvej 85, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.