Marielyst Strandpark 116, 4873 Væggerløse

· Villa · Solgt
Solgt

Detaljer

ARKITEKTONISK, SMUKT DESIGNET FRITIDSHUS MED HELÅRSSTATUS OPFØRT I 2012!

 Drømmer du om at købe et hus som er indbegrebet af eksklusivt, lækkert og gennemført?

Så er det meget muligt, at drømmehuset ligger lige her på adressen Marielyst Strandpark 116, hvor du vil opleve en gennemført villa i moderne og lækre materialer med et fantastisk stilfuldt facadeudtryk – En vaske ægte fryd for øjet. 

Her får i en yderst perfekt beliggenhed i et meget eftertragtet område i Marielyst, med kort afstand til Danmarks ubetinget bedste badestrand samt Marielyst centrum, 18 hullers golfbane, butikker, spisesteder, indkøbsmuligheder og sommerlandets mange øvrige aktiviteter. 

Her kan man virkelig nyde tiden, idet de omkringliggende arealer er fællesrealer som vedligeholdes af ejerforeningen, hvorfor ejerne/beboerne ikke behøver at skænke dette en tanke, – græsset er altid slået. Det bliver ikke nemmere at have et lækkert fritidshus. Et rigtig godt sted for Livsnyderen.

Planløsningen er optimalt udnyttet, rummene er store og lyse.

Huset er en super-lavenergibolig – energimærke A2010 med solceller, der giver store økonomiske fordele i varmeregnskabet. Der er vandbåren gulvvarme i hele huset, som sikrer en jævn varmefordeling og et rigtig godt indeklima.

Boligen rummer 99m2 fordelt således: Stor lys entré, gæstebadeværelse med bruser toilet, håndvask, vaskemaskine og tørretumbler. To gode værelser samt ekstra værelse/kontor. Badeværelse med bruser, toilet, håndvask og spa. Endvidere hyggelig hems med sovemuligheder.

Husets naturlige samlingssted er det fantastiske køkken/alrum den gode loftshøjde og de store panoramavinduer giver et fantastisk lysindfald og skaber en unik rumfornemmelse, hvor socialt samvær får optimale rammer samtidig med, at der kan laves mad i det lækre køkken.

Køkken/alrummet er i åben forbindelse med stuen hvor lys og rummelighed igen er nøgleordene. Her er plads til flere hyggelige kroge med sofaer og lænestole, hvorfra I kan nyde udsigten til haven.

Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til terrassen, der er delvist overdækket, så sommermiddagene kan nydes til langt ud på aftenen.

BEMÆRK HUSET PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT HAR STATUS SOM HELÅRSBOLIG MEN KAN ÆNDRES TIL FRITIDSHUS SÅFREMT EN POTIENTIEL KØBER ØNSKER DETTE!

Her er der virkelig tale om er hus i særklasse – en klassisk og moderne perle med arkitektonisk rene, enkle linier. – Ring allerede nu på 23 28 79 59 og bestil din personlige fremvisning. 

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.