Marielyst Strandpark 129, 4873 Væggerløse

95.000 kr · Fritidsgrund · Til salg

Detaljer

Byggemoden byggegrund i Marielyst Strandpark – mulighed for hurtig overtagelse!

I Feriebyen er du omgivet af små søer, hyggelige broer og et rigt dyreliv. Derudover ligger parken op til bowlingcentret, legeplads mv.

Udstykningen ligger ca. 800m fra det attraktive Marielyst Torv samt én af Danmarks bedste og børnevenlige badestrande. Torvet byder på mange forskellige aktiviteter for både store heriblandt kan nævnes 18 hullers golfbane, butikker, spisesteder, indkøbsmuligheder og sommerlandets mange øvrige aktiviteter.

I Marielyst Strandpark kan man virkelig nyde tiden, idet de omkringliggende arealer er fællesrealer som vedligeholdes af ejerforeningen, hvorfor ejerne/beboerne ikke behøver at skænke dette en tanke, – græsset er altid slået. Det bliver ikke nemmere at have et lækkert fritidshus. Et rigtig godt sted for Livsnyderen.

BEMÆRK AT SÅFREMT MAN BYGGER ET HUS PÅ GRUNDEN KAN HUSET BÅDE HAVE STATUS SOM  HELÅRSBOLIG MEN STATUSSEN KAN OGSÅ ÆNDRES TIL FRITIDSHUS SÅFREMT EN POTIENTIEL KØBER ØNSKER DETTE!

Der er etableret vand til grunden, og der står en stophane, som er klar til tilslutning. Alle bidrag er betalt til vandværket.Der skal dog påregnes gebyr til opsætning af en bestemt slags målerbrønd etableres af VVS’er.

Ifht. el er der betalt tilslutningsbidrag.

Lyder det som noget for dig eller har du spørgsmål til grunden? Så kontakt os nu på 21 31 31 32!

Beliggenhed

Marielyst Strandpark 129, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.