Marielyst Strandpark 131, 4873 Væggerløse

1.345.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Yderst charmerende, indflytningsklart og nyopført fritidshus/helårshus på samlet 119m2, med en fantastisk beliggenhed i gå og cykelafstand til Marielyst torv og badestrand.

Her får i en yderst perfekt beliggenhed i et meget eftertragtet område i Marielyst, med kort afstand til Danmarks ubetinget bedste badestrand samt Marielyst centrum, 18 hullers golfbane, butikker, spisesteder, indkøbsmuligheder og sommerlandets mange øvrige aktiviteter.

Her kan man virkelig nyde tiden, idet de omkringliggende arealer er fællesrealer som vedligeholdes af ejerforeningen, hvorfor ejerne/beboerne ikke behøver at skænke dette en tanke, – græsset er altid slået. Det bliver ikke nemmere at have et lækkert fritidshus. Et rigtig godt sted for Livsnyderen.

Planløsningen er optimalt udnyttet, rummene er store og lyse.

Boligen rummer 119m2 fordelt således: Lækker lys entre med mulighed for etablering af vaskemaskine samt god plads til overtøjet. 3 gode soveværelser. 2 gode badeværelser med toilet, bruser, håndvask samt gode opbevaringsmuligheder. Husets naturlige samlingssted er det fantastiske køkken/alrum den gode loftshøjde og de store vinduer giver et fantastisk lysindfald og skaber en unik rumfornemmelse, hvor socialt samvær får optimale rammer samtidig med, at der kan laves mad i det lækre køkken. Køkken/alrummet er i åben forbindelse med stuen hvor lys og rummelighed igen er nøgleordene. Her er plads til hyggelige kroge med sofaer og lænestole, hvorfra I kan nyde udsigten over det grønne område.

Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til terrassen, så sommermiddagene kan nydes til langt ud på aftenen.

Endvidere en hyggelig hems med sovemuligheder.

Til huset høre også et udhus med mulighed for diverse opbevaring (ikke registreret på BBR)

Endvidere har man også mulighed for at sidde og nyde sommeraftenerne på en af ejendommens terrasseområder!

Indbo og inventar medfølger ikke i handlen.

Alt i alt et rigtig dejligt hus med en fantastisk beliggenhed!

– Ring allerede nu på 21 31 31 32 og bestil din personlige fremvisning.

Beliggenhed

Marielyst Strandpark 131, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Brian Henriksen

Ansvarlig for fremvisninger og bygge / gennemgang af boliger for sælger

40856328

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.