Melonvej 11, 4760 Vordingborg

895.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

VELBELIGGENDE SOMMERHUS MED EN SPÆNDENDE PLANLØSNING VED BAKKEBØLLE STRAND!

Bakkebølle Strand som ligger kun 5 minutter fra motorvejen mod København, er et skønt sommerhusområde ved Sjællands sydlige kyst. Det har en skøn beliggenhed nær strand og natur. Fra området er der også kun 7-8 minutters kørsel til Vordingborg Centrum, hvor du kan opleve den gamle slotsruin og gåsetårnet, du finder også massere af indkøbsmuligheder, restauranter og flot gågade med massere af liv.

Sommerhuset er beliggende KUN få minutter fra vandet og stranden! Ved Bakkebølle Strand kan du bade flere steder fra badebro, ligesom området byder på skøn natur med mulighed for at bruge vandet aktivt også. Området byder også på et bådelaug hvor man kan have sin båd liggende for et mindre beløb.

Sommerhuset som er fra 1971 er opført i træ og forsynet med eternittag. Sommerhuset rummer 84m2, og rumfordelingen er som følger: Entre, lys stue med ovnlys vinduer, 3 gode soveværelser, lyst køkken-alrum med ovnlys vinduer og badeværelse med bruseniche. 

Opvarmning sker via varmepumper, samt 2 gode brændeovne med placering i stue og køkken.

Fra stue samt køkken har man udgang til dejligt terrasseområde. 

Til huset er der opført et par gode udhuse, hvoraf 1 af dem evt. kunne laves til anneks.

Grunden er på 1.246m2 og fremtræder pæn, velholdt og meget naturrig. Ejendommen er beliggende højt, og du kan et par steder fra grunden se til vandet. 

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt os på 20 30 61 20 og book din personlige fremvisning.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Melonvej 11, 4760 Vordingborg

Dokumenter

Mikas Olsen

Daglig Leder Vordingborg

24525552

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.