Multebærvej 5, 4760 Vordingborg

750.000 kr · Fritidshus · Til salg
Åbent hus: Lørdag 22/2 12:00-12:30

Detaljer

FLOT OG UTROLIG VELHOLDT FRITIDSHUS PÅ EN SUPER BELIGGENHED VED BAKKEBØLLE STRAND!

Bakkebølle Strand som ligger kun 5 minutter fra motorvejen mod København, er et lækkert sommerhusområde ved Sjællands sydlige kyst. Det har en skøn beliggenhed nær strand og natur. Fra området er der også kun 7-8 minutters kørsel til Vordingborg Centrum, hvor du kan opleve den gamle slotsruin og gåsetårnet, du finder også masser af indkøbsmuligheder, restauranter og flot gågade med masser af liv.

Fritidshuset er beliggende KUN 7-800 m fra vandet og stranden! Ved Bakkebølle Strand kan du bade flere steder fra badebro, ligesom området byder på skøn natur med mulighed for at bruge vandet aktivt også. Området byder også på et bådelaug hvor man kan have sin båd liggende for et mindre beløb.

Fritidshuset er opført i 1983 og er et træhus forsynet med et eternittag. Fritidshuset rummer 45m2 bolig, og rumfordelingen er som følger: lyst og velholdt køkken med opvaskemaskine, 2 gode soveværelser, stor lækker åben stue med god plads og udgang til en fantastisk udestue på 15m2, som videre har udgang til skønt terrasseområde hvor man har en rigtig pæn udsigt til vandet. 

Huset rummer i alt 6 sovepladser.

Fritidshuset opvarmes ved elvarme og en brændeovn.

Grunden er på 1.200m2 og fremtræder pæn og velholdt primært med græsplæne, og godt fald der gør at man ligger højt med skue udover området.

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt os på 20 30 61 20 og book din personlige fremvisning.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Multebærvej 5, 4760 Vordingborg

Dokumenter

Mikas Olsen

Daglig leder Marielyst

24525552

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.