Næstvedvej 262, 4760 Vordingborg

1.195.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Drømmer du om at bo i stor villa med masser af plads til hele familien? Så er denne ejendom nok lige noget for dig!

På Næstvedvej 262 finder du denne charmerende murstensvilla opført i 1920, med flot glaseret tegltag og utrolig mange gode kvadrat meter! Ejendommen ligger kun 10 minutter fra Vordingborg i bil og 20 min fra Næstved. Hvor du kan finde alt du skal bruge i dagligdagen. Indkøbsmuligheder, skole, gymnasium, sportsinstitutioner og meget mere. Med daglige busafgange til begge byer er der også utrolig nemme muligheder for børnefamilien at have transport til børnene.

Ejendommen rummer 183m2 bolig fordelt i halvandet plan og rumfordelingen i stueplanen er som følger: Entré/gang med tilgang til 1. sal og kælder, nyere rummeligt bryggers, køkken, dejlig stor og lys stue, badeværelse, 2 værelser og sidst en skøn udestue på hele 23m2.

På 1. salen er der: Eget køkken, 3 gode værelser og badeværelse. Der er altså rigtig gode muligheder for at bruge ejendommen som en 2 families bolig.

Til sidst er der at finde en mindre kælder på 23m2 indrettet som et samlet disponibelt rum. Man har her fået sat pillefyr, samt brugt det som opbevaring.

Ejendommen ligger på en dejlig stor grund der rækker helt ud til 1.896m2. På grunden er der en fin indkørsel med overdækket carport. Så er der bygget 2 rigtige gode udhuse også opført i mursten på henholdsvis 62m2 samt 22m2 kælder, og 92m2. Bygningen på 92m2 er helt perfekt som værksted/hobbyrum, med god plads til at få udleveret drømmen der ikke har kunne realiseres tidligere! Bygningen på 62m2 er henover tiden blevet sat i stand og man har her en helt perfekt mulighed for at etablere et lækkert kontor, teenageafdeling eller noget helt tredie. De 2 udhuse er blevet opført som længer i forbindelse med huset med en rigtig fin flisebelagt gårdsplads imellem.

Bag ved bygningerne er der anlagt dejlig stor græsplæne med forskellige blomsterbede og træer. Herudover er der i forbindelse med udestuen blevet lavet en hyggelig terrasse. Haven vendt mod øst så man har solen det meste af dagen.

Ejendommen bliver opvarmet ved pillefyr.

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt os nu og book en fremvisning på 20406448!

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Beliggenhed

Næstvedvej 262, 4760 Vordingborg

Dokumenter

Brian Henriksen

Ansvarlig for fremvisninger og bygge / gennemgang af boliger for sælger

40856328

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.