Næstvedvej 75, 4720 Præstø

1.495.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Hvis I leder efter et hjem i naturskønne omgivelser, som alligevel er tæt på hverdagens gøremål, så er denne ejendom garanteret noget for jer. Boligen rummer fire værelser og dejlige opholdsrum, mens de to udehuse og grunden på 4.735 m2 giver mange muligheder.

Huset er opført i år 1900 og præsenterer sig allerede fra den lukkede gårdhave med en historisk charme, som underbygges af det synlige bindingsværk fra det ene udhus.

Herlighederne fortsætter inden døre, hvor køkkenets lyse fyldningsfronter toppes af en træbordplade, der ledsages af en bred dobbeltvask i porcelæn. Hvidevarerne er i børstet stål og tæller blandt andet et gaskomfur og amerikanerkøleskab med isterningefunktion. Køkkenet har åben forbindelse til stuen, som smyger sig rundt om et hjørne, og den indrettes således let med spisesektion såvel som sofahjørne. Stuen beriges både af en brændeovn og en terrassedør.

I stueplan ligger endvidere to værelser, begge med klædeskabe, et badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt et praktisk bryggers med vaskefaciliteter. På førstesalen venter yderligere to værelser, hvoraf det ene er ordnet i 2018 med hems, og et disponibelt rum, hvor der er klargjort med faldstamme til badeværelse.

Ude råder I over to bygninger, hvor den ene primært bruges til opmagasinering, mens det andet er isoleret og har et værksted samt en funktionel brændeovn.

Haven er frodig og kan bryste sig af en masse frugttræer samt et rigt dyreliv. Der er tænkt over bæredygtighed, hvorfor her heller ikke er anvendt sprøjtemidler. Dermed besøges haven af alt fra sommerfugle til rådyr, og så nyder I godt af en betragtelig regnvandsopsamler.

Bårse By er kun en gåtur væk, og her finder I både pasningstilbud, Svend-Gønge Skolen, indkøb og fritidsaktiviteter. Pendleren kan yderligere se frem til busstoppested ganske tæt på, og så kan motorvejen tilkøres på under to minutter.

Bestil en fremvisning på 20 30 61 20.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Næstvedvej 75, 4720 Præstø

Dokumenter

Mikas Olsen

Daglig leder Marielyst

24525552

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.