Natskyggevænget 8, 4873 Væggerløse

1.395.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

"Velkommen til Natskyggevænget 8!

– EN PERLE BELIGGENDE I 3 RÆKKE FRA VANDET

En velholdt og indflytningsklar perle som er beliggende kun 100m fra vandet – så hvad enten du er en vandhund eller blot elsker gåture langs diget – så er denne beliggenhed helt sikkert noget for dig.

Fra indkørslen til ejendommen kan diget skimtes og fra haven kan havets brusen fornemmes de dage hvor vinden tager fat.

Her får du altså et lækkert og velholdt fritidshus som løbende siden 2014 er blevet renoveret med bla. nyt køkken samt nyt bad og fremstår fuldstændigt indflytningsklart i lyse og lækre materialer.

Fritidshuset er beliggende i et roligt område i Sildestrup/Marielyst Fra ejendommen har du ca. 2 min gang til den Sildestrup købmanden, som har sæsonåbent fra Påsken til efterårsferien, samt ca. 2 km til Aldi. Derudover har du ca. 3 km langs diget på cykel eller 4 km i bil, til Marielyst torv, hvor du finder alt til dagligdagen, fx. Netto, rema1000, bager, restauranter, cafeer og meget mere.

Huset rummer Jf. BBR: 84m2 bolig fordelt således: Entre med plads til overtøj mm. 3 rummelige soveværelser. Nydeligt bryggers med klinker og masser af skabsplads. Badeværelse med bruser, toilet og håndvask. Herfra adgang til Husets hjerterum det populære køkken-alrum med både køkken, spisestue og stue i ét. Køkkenet er tidsløst og moderne med alle hårde hvidevarer. Opholdsstue er dejlig rummelig, med store vinduespartier som giver et skønt lysindfald i rummet og et dejligt kig over den skønne grund. Vinterhyggen bliver bestemt ikke mindre af at nyde en kold aften foran den knitrende pejs i stuen.

Grunden er stor og solrig grund og rummer ikke mindre end hele 1.421m2 med både store og mindre træer, og plæne til hygge og leg. Tillige en lækker delvist overdækket træterrasse, med plads til havemøblerne og grillen.

Endvidere carport til bilen.

Huset opvarmes med varmepumpe og sælges med inventar, hårde hvidevarer og diverse haveredskaber.

Der er ingen udlejningsaftale på huset så der er mulighed for hurtig overtagelse.

Så hvis du holder rigtig meget af det gode liv ved vandet, hvor du bl.a. lige kan tage en morgendukkert – vinterbade eller starte dagen med at gå en rask tur og få luft ned i lungerne i naturskønne omgivelser så er muligheden lige her! – Fritidshuset her BØR ses og opleves!

Ring allerede nu på 21 31 31 32 og bestil din personlige fremvisning."

Beliggenhed

Natskyggevænget 8, 4872 Idestrup

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.