Nørrevang 21, 4873 Væggerløse

435.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

En dejlig feriebolig til dig, som ønsker en central beliggenhed i Marielyst!

Har du en travl og hektisk hverdag? Går du med et ønske om at kunne tage familien under armen og komme væk fra hverdagens stress og jag og nyde Marielyst og dets fantastiske omgivelser? Men føler ikke at du har tid, overskud og mulighed for en masse vedligeholdelse og havearbejde? Så er denne feriebolig lige noget for dig.

Ferieboligen ligger dejligt placeret lige midt i Marielyst, hvor der er gode indkøbsmuligheder, hyggelige spisesteder, shopping samt gode faciliteter for både børn og voksne. Marielyst strand, som er kåret til Danmarks bedste strande!

Huset er opført i 1 1/2 plan og indrettet således: Entré, badeværelse med toilet, håndvask og bruser. Soveværelse med dobbeltseng, skabsplads og med udgang til terrassen. Køkkenet er i åben forbindelse med opholdsstue. Opholdsstuen er indrettet med spiseplads og stue, herfra er der trappe til 1.sal og udgang til terrassen.

På 1. salen finder du en stor repos med 2 sengepladser samt hyggelig læsekrog.

Derudover har ejendommen 2 skønne terrasser, både en foran og en bagved.

Der er som ejer af ferieboligen medlemskabspligt til ejerforeningen. Her betales der en fællesudgift som på nuværende tidspunkt udgør til 3818,- kr – pr. kvartal mod til gengæld, at varme afregnes individuelt og separat.

Sælger har på nuværende tidspunkt en udlejningsaftale med Sol og Strand, men aftalen er opsagt pr. 31/12-2018. Så huset er frit stillet, hvis man ønsker det til eget brug eller hvis man ønsker at lave en ny udlejningsaftale.

ALT indbo medfølger.

Mulighed for hurtigt overtagelse!

Hyggeligt, enkelt, simpelt og nemt – så hvad venter du på? Ring allerede nu og bestil en fremvisning på 21 31 31 32.

Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Beliggenhed

Nørrevang 21, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.