Nordremarksvej 6A, 4780 Stege

2.000.000 kr · Til salg

Detaljer

Få hundrede meter fra kysten ved Stege Bugt ligger denne spændende ejendom, der har et stort udlejningspotentiale med flere separate boligenheder.

Ejendommen har en særlig charme over sig med blotlagte bjælker, sprossevinduer og en vestvendt altan.

Beliggenheden er dejligt central med gåafstand til skole, bibliotek og indkøb, ligesom der heller ikke er langt til sportsfaciliteter i form af idrætshal, svømmehal og boldbaner. Udby Skov er et skønt fristed med stier, bænke og skovlegeplads, men også havnemiljøet inviterer til hyggelige spadsereture.

Bolig A

Bolig A byder velkommen i en hyggelig entré, der åbner op for en god stue. Tilstødende stuen ligger køkkenet, der smyger sig i en vinkel. Herudover er der et stort soveværelse og et brusebadeværelse.

Bolig B

Bolig B strækker sig fra stueplan til første sal, hvor øverste etage er hjemmets hjerte med en stor stue, soveværelse samt et mindre køkken. Stueplan rummer entré samt badeværelse, som er indrettet med brus.

Bolig C

Bolig C byder på en lille entré og badeværelse i stueplan, mens førstesalen folder sig ud med et køkken, en stue og et soveværelse.

Bolig E

Bolig E er ejendommens penthouse med et stort, åbent opholdsmiljø i forbindelse med køkkenet. Køkkenet fremstår pænt, ligesom badeværelset har en luksuriøs charme over sig med både brus og stort hjørnebadekar. Fra stuen er der udgang til en altan, mens soveværelset har adgang til en hyggelig hems.

Udenfor venter en veltrimmet have, der primært består af en græsplæne, samt et flisebelagt gårdmiljø, hvor solen kan nydes i fulde drag.

Har du spørgsmål eller ønsker en fremvisning, så kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

Beliggenhed

Nordremarksvej 6A, 4780 Stege

Dokumenter

Stella Michelle Bertram

Salg/vurdering køberrådgiver

21313132 10:00 - 17:00
30686022 Alle hverdage

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.