Norgesvej 43, 4800 Nykøbing Falster

1.295.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

En bundsolid og velbygget  1½ plans villa på samlet 174m2 – beliggende i attaktivt område på Østerbro i Nykøbing Falster. 

Leder du efter en villa med charme og sjæl i gåafstand til alle hverdagens fornødenheder? Så er denne her ejendom et godt bud.

Ejendommen er beliggende på en attraktivt villavej i roligt område med kort afstand til indre by, hvor alle indkøbsmuligheder er indenfor en gåafstand. Derudover ligger skole, daginstitutioner, svømmehal, fodboldbaner, golfbaner, skov, zoologisk have og hvad der ellers hører sig til det perfekte kvarter for den etablerede familie i kort afstand.

Villaen er opført i 1951, ombygget i 1973 og er løbende moderniseret og vedligeholdt gennem årerne. 

Boligarealet er på 120m2 og indeholder: Dejlig entré med skabsplads til overtøj og trappe til 1 salen. Badeværelse med gulvvarme, toilet, håndvask og bruser. Tidsløst køkken med alle hårde hvidevarer, god skabsplads og udgang til hævet træterrasse. Lys og indbydende vinkelstue med dejlige vinduespatier med brede vindueskarme i marmor. Fra stuen er der endvidere udgang til dejlig flisebelagt terrasse. Mindre værelse/kontor med nedgang til kælderen.

1 salen indeholder stor repos med mulighed for etablering af ekstra værelse. Stort soveværelse. 

Kælderen er en hel teenageafdeling på 54m2 (ikke godkendt til beboelse) og indeholder: Entre med trappe til stueplan. "Disponibelt rum". Badeværelse med håndvask, sauna, mulighed for vaskemaskine, tørretumbler og mulighed for etablering af toilet. Værkstedsrum/opbevaringsrum. DE HER EKSTRA 54M2 SKAL OPLEVES!

Endvidere garage og mindre udendørsskure med plads til opbevaring. 

Ejendommen opvarmes med fjernvarme og der er indlagt fibernet. 

Alt i alt en super dejlig ejendom der henvender sig til mange aldergrupper både størrelsesmæssigt og kvadratmetermæssigt. 

Ring allerede nu på 23 28 79 59 og bestil din  personlige fremvisning. 

Beliggenhed

Norgesvej 43, 4800 Nykøbing F

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.