Nr. Ørslev Bygade 43, 4800 Nykøbing Falster

1.695.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Nu udbydes denne charmerende, rummelige og markante ejendom med et samlet boligareal på 222m2 med en dejlig fredelig beliggenhed på en 4.061 m2 grund!

Her får I smukke, klassiske detaljer sammen med moderne løsninger og fin komfort.

MULIGHED FOR FLEXBOLIG!!

Den skønne ejendom byder på 222 boligkvadratmeter og rummer således de perfekte rammer for den store familie, dem der ønsker at bo flere familier/generationer under samme tag eller muligheden for at drive Bed & Breakfast!

Boligen er beliggende blot 7 km fra Nykøbing Falster med 8 minutters kørsel til skole, indkøb og daginstitutioner. Der er mulighed for skolebus.

I byen har man et god sammenhold samt etableret nabohjælp. 

Ejendommen er opført i 1877 og holdt i den oprindelig charmerende stil med højt til loftet, gode vinduespartier, regulære rum og mange fine detaljer.

Boligens indretning byder på entré. Hyggeligt og tidsløst køkken med udsigt over gårdspladsen og markerne, god skabs- og bordplads alle hårdehvidevarer og spiseplads. Badeværelse med gulvvarme, bruseniche, toilet, håndvask samt mulighed for vaskemaskine og tørretumbler. Skøn stue med flotte klinkegulve med gulvvarme, Mosøe brændeovn, en imponerende loftshøjde, velbevarede bjælkelofter,  som kan lægge en herskabelig ramme om både hverdag og fest. Fra stuen har du udsigt over den eventyrlige og parkligende grund og udgang til fliseterrassen.

Endvidere findes 3 gode værelser. Nuværende ejer har haft anvendt husets restende del som består af 2 yderligere rum/værelser til udlejning. Envidere er det stort uudnyttet loftrum med masser opbevaringsplads. 

De værelser der er østvendte har asketræsgulve med gulvvarme

Til huset er nogle gode anvendelige udhusbygninger med højt til loftet og med god opbevaringsplads. Udhusbygningen på samlet 315m2  kan bruges til mange forskellige ting. Sælger har tidligere haft er par dyr gående. Er du mekaniker, er der også mulighed for at rode med biler mm. bygningerne kunne også anvendes som lagerplads. Endvidere findes fyrrum med et pillefyr. 

Huset opvarmes med pillefyr samt brændeovn.

Som ejer af en grund på 4.061m2 får udelivet de bedste forudsætninger takket være kombinationen af terrasserarealer, græsplæne og en fantastisk udsigt over markerne.

Der er meget mere at fortælle om denne spektakulære ejendom – men den fortjener nu at blive set live.

Ring på 21 31 31 32 og book din personlige fremvisning.


Beliggenhed

Nr. Ørslev Bygade 43, 4800 Nykøbing F

Dokumenter

Brian Henriksen

Ansvarlig for fremvisninger og bygge / gennemgang af boliger for sælger

40856328

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.