Nykøbingvej 106, 4850 Stubbekøbing

445.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Velkommen til en utrolig hyggelig og velindrettet ejendom som er ideel til parret, førstegangskøberne eller den lille børnefamilie!

Her får I en attraktiv planløsning uden spildplads, hvor hver en kvadratmeter er udnyttet optimalt og indrettet stilfuldt. 

Har du hænderne skruet rigtigt på er der også rig mulighed for at inddrage flere m2 på 1 salen som pt. fremstår uudnyttet.

Fra adressen har man ca. 5 minutters kørsel til centrum af Stubbekøbing By. Her finder man alt til hverdagens fornødenheder! Butikker, dagligvarer forretninger, skole, daginstitutioner, caféer og meget mere! Yderligere har man ca. 15 minutter til motorvejen.

Der er et hyggeligt miljø på havnen med både lege- og grillplads. Industrihavnen og Lystbådehavnen ligger side om side, hvilket giver liv omkring havnen. For naturelskere kan en cykeltur langs den smukke kyststrækning ved Østersøen anbefales, endvidere er der ved Anlægget – byens store park – en badebro, hvor man kan få en forfriskende dukkert.

Når man kommer kørende hen til ejendommen ser man den hyggelige villa med stenbelagt indkørslen som har plads til flere biler og carport med indbygget udhus.

Huset er ombygget i 2002 rummer et samlet boligareal på 110m2, som er indrettet således: Fin entre med plads til overtøj. Dejligt stort badeværelse i tidsløse materialer med gulvvarme, bruser, toilet og håndvask. Rummeligt soveværelse. Ekstra lille rum/værelse som nuværende ejer anvender som walk-in closet. 2 lyse og indbydende stuer hvor de originale trægulve er bevaret, samt lækkert og lyst køkken med alle hårde hvidevarer, spot i lofterne, samt spiseplads.Gæstetoilet med håndvask. Godt og isoleret fyrrum/bryggers med mulighed for vaskemaskine. 

Grunden rummer 959m2 med afskærmet privatliv og en optimal placering i forhold til solen!

Haven har en fliseterrasse med god plads til grill, blomsterkrukker, havemøbler, samt en stor græsplæne, omkranset af frodig beplantning. Der er tilmed udhus i forbindelse med carporten med plads til cykelparkering, haveredskaber m.m. Haven har minimal veligeholdelse, men der er plads til lidt leg og spas for børnene.

 Huset opvarmes med pillefyr. 

Sælger ønsker hurtig overtagelse!  Ring på 21 31 31 32 og book din personlige fremvisning.

Beliggenhed

Nykøbingvej 106, 4850 Stubbekøbing

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.