Ørslevvej 147, 4760 Vordingborg

1.195.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

FANTASTISK FLOT OG GENNEMRENOVERET HUS I ØRSLEV – MED EN FANTASTISK GRUND!

Ejendommen er beliggende centralt i landsbyen Ørslev, og ligger kun 5 minutters gang fra Netto og Fakta. Herudover har man kun få 100 meter fra skole, og man kan være i Vordingborg Centrum på under 10 minutter i bil. Du kan være i København på mindre end 1 time, da den nærmeste motorvejs tilkørsel ligger blot 4-5km fra ejendommen.

Huset er velbeliggende på Ørslevvej i den gamle del af byen, og huset er i øvrigt en del af den gamle skovridergård.

Ejendommen er oprindeligt fra 1777, men står idag opført i gule mursten og forsynet med eternittag. Huset blev i 1984 forsynet med en tilbygning, og nuværende ejer som har haft ejendommen siden 2004 har gennemrenoveret ejendommen så den nu fremtræder lys, venlig og moderne, men stadig oser af charme.

Huset rummer 123m2 bolig, og rumfordelingen er som følger: Entre med opgang til 1. sal, lyst og velorganiseret køkken, en dejlig stor stue i 2 niveauer så man får en naturlig opdeling af spise- og sofaarrangement, badeværelse med bruseniche og stort soveværelse med udgang til træterrasse. På 1. salen finder man 2 værelser i en god størrelse.

Kælderen er på 27m2 og er god og tør. Kælderen bruges som fyrrum, og ellers er der god plads til opbevaring ol.

Huset opvarmes ved naturgas, og der er gulvvarme i entre, køkken og badeværelse jf. energimærke.

Til huset er der opført en god garage/værksted på 44m2. Værkstedet er belagt med klinkegulv, forsynet med lavenergiruder og isoleret i både loft og port. Herudover er der installeret en brændeovn, så det må siges at være et gennemført luksuriøst værksted.

På grunden står også et legehus/gæstehus på 14m2 som kan opvarmes med el-varme

Grunden er på 930m2, og er anlagt med god indkørsel, dejlig fliseterrasse og en enestående have der fremtræder meget ugeneret og velholdt. Grunden løber hele vejen ned til de åbne marker, og bagerst på grunden finder man en "udsigts post" hvor man kan sidde og nyde udsigten til de åbne marker med et godt glas en sen sommeraften. På grunden finder man flere bærbuske, og grunden er også anlagt med flotte staude og rhonodendron bede.

"EN SKJULT PERLE" DET ER HVAD VI VIL KALDE DENNE EJENDOM. DEN SKAL OPLEVES!

Beliggenhed

Ørslevvej 147, 4760 Vordingborg

Dokumenter

Mikas Olsen

Daglig leder Marielyst

24525552

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.