Østergade 52, 4872 Idestrup

1.295.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Østergade 52 er beliggende helt ugeneret for enden af lukket vej midt i Idestrup.

Her får du hele 157 m2 velindrettet 1½-planshus med 4 værelser og stort køkken alrum til huset hører desuden en stor muret dobbeltcarport.

I Idestrup findes der både privatskole, indkøbsmuligheder og masser af gode fritidsmuligheder i form af sportshal, nyt medborgerhus mm. Endvidere er der under 10 min. kørsel til såvel Nykøbing F. og sommerlandet ved Sildestrup og Marielyst med en DK´s bedste badestrande. Du er ligeledes kun en kort køretur fra motorvejen.

Der er tale om en nydelig villa, hvor der gennem de senere år er sket en løbende vedligeholdelse og nogle modernisering herunder udskiftning af badeværelser, køkken mv. Indretningen består af stueplan med entré/fordelingsgang. Herfra en nydelig trappe til 1. sal og adgang til et pænt gæstebadeværelse samt fint størrelse børneværelse. Stort lyst køkken alrum i åben forbindelse med opholdsstue og med udgang til terrassen. Fra køkkenet er der også udgang til fint bryggers. 1.salen er indrettet med yderligere 2 gode børneværelser. Et stort soveværelse med god skabsplads samt egen adgang til stort flot badeværelse med sorte granitklinker, hjørnespa, separat brus mv.

 

Grunden er nydeligt anlagt med bred flisebelagt indkørsel. Hele 51 m2 muret carport med 21 m2 indbygget og isoleret udhus fra 2002.

Stor dejlig og sydvendt have med græsplæne med den førnævnte fliseterrasse og her også en dejlig overdækket træterrasse hvor sommeraftenerne kan nydes.

 

Her får du en absolut nydelig og velindrettet villa med masser af plads og udfoldelsesmuligheder, helt ideel

for den pladskrævende børnefamilie.

Beliggenhed

Østergade 52, 4872 Idestrup

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.