Østervej 15A, 4760 Vordingborg

1.295.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Et stenkast fra Vordingborgs hyggelige Nordhavn med spisesteder, isbutik, lystbåde og stier langs vandet, har vi nu fornøjelsen af at udbyde denne hyggelige villa til salg. ”Kahytten” som huset hedder, tilbyder hele 150m2 gode og brugbare etagemeter midt i byen, på forholdsvis ugenerede veje med gode forbindelser til det maritime miljø på havnen. Når dagen går på hæld og skyggerne bliver lange, er det oplagt med en aftengåtur langs vandet og på bådebroerne. Fra havnen har man udsigt til slotsruinerne og gåsetårnet, et smukt syn med solnedgangen som orangerød kulisse.

Villaen er udstyret med, foruden de 75m2 boligareal i stueplan, en lys og venlig kælder med 3 gode disponible rum/værelser som er absolut brugbare samt bad og toilet.

Huset er fra 1937 og bygget i solide materialer. Huset er beliggende på en nem, overskuelig og sydvendt grund, med god mulighed for at nyde solen. Når man ankommer til adressen, parkerer man i den tilhørende carport, går gennem denne og videre ned til huset. Huset er gemt væk fra omverdenen og man træder ned i en skøn lille oase af fred og ro.

Fra husets entre får man adgang til et stort, lyst og tidsløst køkken med spiseplads. Fra entreen er der ligeledes adgang til trappen, der fører ned til den store og veldisponerede kælder. Fra køkkenet er der adgang til husets store stue med solide trægulve og vandkig.

I kælderen finder vi bryggers, badeværelse, vaskesøjle og 3 gode disponible rum. Hele kælderen er malet i lyse og hvide farver, med fritlagte bjælker som nydelig kontrast.

Indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skoler… Alt er indenfor gåafstand.

Motorvejen er ligeledes blot 5 minutter væk i bil.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Plantegning #5

Beliggenhed

Østervej 15A, 4760 Vordingborg

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.