Østre Alle 48A, 4800 Nykøbing Falster

2.445.000 kr · Rækkehus · Til salg

Detaljer

Sjældent udbudt villa som oser af kvalitet og skøn beliggenhed – i attraktivt område med minimal vedligehold. Boligen her matcher de fleste børnefamiliers krav til perfektion. Boligens 303 samlede m2 er opført med sans for detaljerne, og i tidsløse materialer.

Boligen er opført i 1917 i lyse og stilrene materialer og har en planløsning, som giver mulighed for nærvær i køkken/alrum og stue miljø. Men samtidig også perfekt til en familie med teenager og behov for gæsteafdeling/au-pair, hvor afstand også kan være et ønske.

– Endvidere er huset velisoleret, har et lavt årligt varmeforbrug, opvarmes med fjernvarme – BEMÆRK ENERGIMÆRKE C!

Den attraktive beliggenhed rummer alle hverdagens fornødenheder: Østre skole, institutioner, gymnasium, handelsskole og teknisk skole ligger i kort cykelafstand samt idrætsfaciliteter, når yndlingssportsgrenen skal passes for børn eller voksne. Boligen ligger 10 minutters gang fra stationen og gågaden i byen, og der er således gode handlemuligheder lige om hjørnet.

Alle trægulvene i ejendommen er slebet og lakeret i 2017.

Boligen indeholder 217m2 beboelse der er fordelt således: Èntre med trappe til 1 sal. Stort og lækkert uno form køkken i tidsløse materialer, nyere lofter med spot og med alle hårde hvidevarer i rustfri stål look, samt skøn koge-ø med mulighed for at sidde og holde kokken med selskab. Køkkenet ligger i åben forbindelse med god spiseplads og udgang til en skøn hævet træterrasse med markise. 

To stuer én suite fordelt således; dagligstuen med karnap mod gaden samt centralt placeret brændeovn .Endnu en stue/bibliotek med fast bogreol. Begge stuer er med højt til loftet, stuk og rosetter. På mezzanin imod kælderen findes fint gæstetoilet med håndvask.

1. sal er indrettet med 3 store værelser – de to med faste skabe. Nydeligt badeværelse fra 2009 med gulvvarme, fliser på gulv og i bruseniche, dobbelt håndvask, håndklædetører samt toilet.

2 . sal er indrettet som én stor stue med blotlagte hanebåndsbjælker og loft til kip, perfekt til teenageren eller som septerat gæsteafdeling .

Kælderen er lys og meget brugbar og indeholder:Mellemgang/baggang.Viktualierum.Vaskerum med elementer fra Uno form. Tørrerum samt værksted.

Endvidere stenbelagt forhave, flisebelagt indkørsel med plads til bilen samt overskuelig have med gangstier og terrasseareal. Endvidere udhus/depotrum under terrassen.

Ejendommen er sammenbygget til en side.

Huset oser af kvalitet og er gennemført ned i mindste detalje – det er svært blot at beskrive, men bør ses!

 Ring allerede nu på 21 31 31 32 og bestil din personlige fremvisning.

Beliggenhed

Østre Alle 48A, 4800 Nykøbing F

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.