Øverup Møllevej 4, 4800 Nykøbing F

1.595.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Fred og idyl, grønne naturområder så langt øjet rækker og mulighed for at holde heste, grise eller køer. Dette er drømmen om at bo på "landet", og på Øverup Møllevej 4, 4800 Nykøbing Falster får I det hele med denne hyggelige ejendom på en 15.000 m2 stor, naturskøn grund med over 1.000m2  udhusbygninger med mange forskellige anvendelsesmuligheder

Fra ejendommen er man i en kort afstand til ALLE hverdagens fornødenheder såsom Rema1000, 5 min kørsel til Nykøbing Falster by, 10 min. kørsel til motorvejen mod København. Nordbyskolen, daginstitution samt Tingstedhallen er ligeledes beliggende blot 5 minutterts kørsel fra adressen.

Huset fremstår indflytningsklart og er delvist renoveret dog mangler bryggers i stueplan og 1 salen at blive moderniseret såfremt en potentiel køber ønsker det tilsvarende det resterende der er lavet.

Stueplan er efterisoleret og gennemrenoveret med nyt strøm og el, vinduerne er udskiftet til lavenergi KPK vinduer, dørerne er endvidere også udskiftet, gulvene er isoleret med 300mm, samt 150mm i etageadskillelsen. Der er gulvvarme i hele stueetagen (undtaget bryggers). Endvidere er der solvarmeanlæg, der omsætter solens stråleenergi til opvarmning af vand, centralstøvsuger og og LED spots over alt. Sælger har installeret nyt pillefyr i 2017.

Boligdelen rummer hele 170m2 bolig jf. bbr og indeholder: Rummeligt bryggers med mulighed for vaskemaskine og trappe til 1 sal. "Projekt badeværelse" hvor sælger har lavet: gulv, væggene og loftet, men køber skal selv købe badeværelses interiør og gøre det færdigt. Husets hjerterum er det lækre køkken alrum med JKE design køkken fra 2010 med alle hårde hvidevarer, black galaxy bordplade og store fliser i tidsløst design. Her er der en masse albuerum og bestemt ikke sparet på detaljerne! Fra køkkenet er der udgang til haven. De franske døre byder velkommen til stueafdelingen med parketgulve og plads til sofagruppe. Èntre og værelse.

Endvidere førstesal med god repos, badeværelse med bruser, toilet og håndvask. 2 børneværelser samt stort soveværelse. 

Den parklignende have foran ejendommen er et kapitel for sig selv med en fantastisk græsplæne, grønne buske, frugttræer, bærbuske og hyggelige træer, som giver et helt ugeneret liv i haven, men som også tilføre en masse sjæl og karakter til den dejlige grund.

Der findes endvidere belægningssten til at lave terrasse færdig såfremt en potentiel køber ønsker dette. 

Denne ejendom er svær at beskrive – den skal opleves!

Ønsker du idyl, marker og masser a frisk luft, og hvor du er 100% ugenert fra naboer, så bør du afsætte tid til at se Øverup Møllevej 4.

Beliggenhed

Øverup Møllevej 4, 4800 Nykøbing F

Dokumenter

Brian Henriksen

Ansvarlig for fremvisninger og bygge / gennemgang af boliger for sælger

40856328

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.