Olsbjergvej 65, 4760 Vordingborg

2.995.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Med denne etplansvilla skal der ikke røres en finger. Huset er opført i 2018 og færdigmeldt i 2019, så alt fremstår fuldstændig nyt og her er et godt energimærke. Indretningen fremtræder sammenhængende i sit udtryk med et væld af lækre løsninger, der danner en rød tråd gennem boligen. Villaen ligger i det populære Nyråd, som kan bryste sig af en beliggenhed både nær hverdagens fornødenheder og naturen.

I nærområdet ligger der strand, vand og skov til weekendens udflugter, mens hverdagen glider nemt med stisystem til skolen, som kun ligger fem minutters gang fra ejendommen og samme korte afstand i bil fra motorvejen. Desuden er der under to kilometer til daginstitution og supermarked.

Villaen præsenterer sig ekstremt flot med sin lyse murstensfacade og mørke tag, hvorunder der er integreret carport og garage med hejseport og gulvvarme under de 55 m2. Fra garagen er der direkte indgang til boligen, mens gæsterne kan bydes velkomne i entréen, som ligger ved siden af bryggerset.

Bryggersets hvide, grebsfrie elementer fra Epok går igen i køkkenet og binder rummene sammen, ligesom det er tilfældet med de store, sandfarvede klinker, som findes alle steder på nær på værelserne. De fire værelser har allerede integrerede skabe, og det ene er oplagt som forældreafsnit med et walk-through-closet til eget badeværelse. Begge badeværelser emmer af velvære, da de er holdt i rolige nuancer, og forældrebadeværelset er udstyret med både bruseniche og kar.

Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, og rummet er husets samlingspunkt. Her er loft til kip med fem meter til loftet og store glaspartier, så her hersker en lys og luftig atmosfære, der virkelig imponerer. Køkkenet er utroligt lækkert udført og har amerikanerkøleskab med isfunktion samt ovn og mikroovn i praktisk arbejdshøjde, som er integreret i højskabsvæggen, der nærmest går i ét med væggen for et elegant udtryk. Læg desuden mærke til detaljen med de indbyggede siddepladser, der understreger, at dette rum er skabt til, at familien er sammen.

Fra stuen er der direkte udgang til den overdækkede del af terrassen til sommeraftenerne, hvor I kan sidde helt ugeneret. Terrassen smyger sig rundt om huset, så der altid er et solrigt spot. Haven er holdt helt enkel, så der er et minimum af vedligehold, og i enden er der en nedgravet trampolin til børnene.

Beliggenhed

Olsbjergvej 65, 4760 Vordingborg

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.