Orevej 20 A/B/C, 4760 Vordingborg

2.250.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Velbeliggende og driftsikker mindre investeringsejendom med 3 lejligheder, tæt på skole, indkøb, strand og god offentlig transport. Alle 3 lejligheder er nemme at leje ud ifølge sælger og er pt også udlejet alle sammen til gode lejere.

Lejlighederne og bygningen har igennem de sidste ca. 10-12 år gennemgået større renovering med bl.a. nyindretninger, nyere vinduer, tag m.m.

Den første lejlighed på 76 kvm. er beliggende med entre og badeværelse i stueplan, samt stue, køkken og 2 værelser på 1. sal. Den anden lejlighed på 60 kvm. er i stueplan og indeholder entre, badeværelse, køkken, stue og soveværelse.

Den største lejlighed er på hele 161 kvm. i 2 plan og består af meget rummelig entre/bryggers, stor stue med trappe til første sal og åben forbindelse til pænt elementkøkken med masser af skabsplads. Desuden disponibelt rum og værelse. På denne lejligheds første sal sal finder man rummelig repos, badeværelse med brus og soveværelse og værelse. Til denne lejlighed er der lækker have med terrasse.

I godt udhus finder man stort disponibelt rum tilhørende hvert lejemål, ligesom der er mulighed for parkering på grunden.

Ønsker man en drift- og udlejningssikker investeringsejendom med en god beliggenhed er dette en rigtig god mulighed.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Orevej 20A/B/C, 4760 Vordingborg

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.