Pilehyttevej 1, 4873 Væggerløse

1.075.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Danskernes hjerter banker for det helt traditionelle og klassiske sorte sommerhus med sprossede vinduer, brændeovn og hygge som vi kender fra vores barndom.Vi byder velkommen til den romantiske drøm om klassisk nostalgi med denne charmende perle hvor det bliver nemt at koble af og komme ud af hverdagsrutinerne.

Pilehyttevej 1 i Marielyst er det oplagte bud fordi huset i høj grad matcher de ønsker vi har til en sommerhusferie både inden – og udenfor! Her kan i slappe af i fredelige omgivelser. Samtidig vil i være tæt på stranden BEMÆRK KUN CA. 150 m., naturen, og fra husets stueafdeling har i direkte udsyn til diget, samt det rige dyreliv området rummer! Endvidere har du ca. 4 km til Marielyst Centrum, som byder på blandt andet diverse indkøbsmuligheder, butiksstrøg, restauranter, caféer og meget mere.

Huset er opført i 1975 og rummer 71m2 bolig som fordeler sig således: Husets hjerterum er det pæne lyse køkken med opvaskemaskine som ligger i åben forbindelse med spiseafdeling, hyggelig opholdsstue med brændeovn og direkte kig til diget. Fra stuen er der udgang til en dejlig træterrasse, hvor man kan nyde en kop kaffe i ro og mag. Endvidere 2 gode soveværelser, hvoraf det ene har 4 sengepladser fordelt på en køjeseng samt en sovesofa. Det andet soveværelse har dobbeltseng. Pænt og tidsløst badeværelse med gulvvarme, bruser, toilet og håndvask samt indbygningsskab med vaskemaskine. 

Grunden rummer 1.031 m2 med nem vedligeholdelse. Når den danske sommer viser sig fra sin bedste side er der ikke noget bedre end at blive kølet ned i den fine udendørs bruser med varmt vand. I husets ende er der et depotrum.

Der er endvidere opført et udhus med plads til opbevaring af diverse havemøbler mm. 

Der er ingen udlejningsaftale på huset så der er mulighed for hurtig overtagelse.

Perfekt til jer der søger et "klassisk sommerhus" med en stemning i særklasse, fred og fuglesang!!

Mærker du også en indre ro, lige så snart at du træder indenfor i et RIGTIGT sommerhus? Det gør vi. Den dejlige rolige atmosfære, de charmerende detaljer og ikke mindst feriestemningen, er noget af det som vi elsker ved sommerhus-stilen.

Kontakt os nu på: 21 31 31 32 og lad os byde jer velkommen!

Beliggenhed

Pilehyttevej 1, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Brian Henriksen

Ansvarlig for fremvisninger og bygge / gennemgang af boliger for sælger

40856328

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.