Pilevej 1, 4773 Stensved

650.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

UTROLIG charmerende og idyllisk sommerhus i fantastiske naturrige omgivelser!

I Stensby på sydsjælland blot få kilometer fra byen Stensved, finder du dette super charmerende sommerhus. En ejendom der virkelig oser af charme og karisma. Med dejlig natur rundt om en er der fantastiske cykelruter til hele familien, kører du blot 10 min på cyklen kan du være ved det dejlige Petersværft.

Stensved er en mindre by på Sydsjælland beliggende ca. 7-8 minutters kørsel fra Vordingborg Centrum. Stensved har i mange år været en by i udvikling, og indeholder derfor i dag alt det, du skal bruge i dagligdagen. I Stensved finder du Rema1000, Netto, pizzaria, lægehus, folkeskole fra 0-9 klasse, daginstitutioner, lokal idrætsforening, og herudover er der kun få minutter fra Sydmotorvejens afkørsel 41, som gør, at du kan være i København på ca. 1 time.

Ejendommen er en ældre stråtækt ejendom, som rummer et boligareal på 60m2, og rumfordelingen er som følger: Entré, stue, køkken, soveværelse og badeværelse.

Herudover har man lavet et anneks der ligger op af ejendommen, på 14m2.

Boligen opvarmes ved elvarme.

Grunden er på 737m2 og fremtræder utrolig hyggelig og charmerende. Med forskellige hyggekroge, og god åben græsplæne børnene kan tumle rundt på!

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt os på 20 30 61 20 og book din personlige fremvisning.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Pilevej 1, 4773 Stensved

Dokumenter

Mikas Olsen

Daglig leder Marielyst

24525552

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.