Plantagevej 1A, 4892 Kettinge

795.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Drømmer du om landlig idyl, højt til himlen og udsigt over markerne?

Udsigt, hygge og charme er 3 nøgleord der giver en god afspejlning i denne ejendom som fremstår mere eller mindre indflytningsklar.

Hvis I ønsker at bo i landlige omgivelser med udsigt over markerne men også centralt i forhold til job og fritidsmuligheder med blot få minutters kørsel til Kettinge by med købmand, sportshal, svømmebad, tæt på bus / skolebus og stort parkanlæg mm. så bør i se nærmere på denne ejendom.

Villaen er gennem de sidste år moderniserer med bl.a. udskiftning af køkken med alle hårde hvidevarer, og udskiftning af gulvene i stue og spisestue afdelingen samt i køkkenet. Med sine nuværende 139 m2 bolig tilbyder denne ejendom en rolig base for dig og din lille familie.

På ejendommen har man 139 veludnyttede boligkvadratmeter fordelt på 2 plan: Du kommer ind i en entre. Videre ind har du et dejligt nyere køkken med grebsløse låger som giver køkkenet et elegant og minimalistisk præg. Køkkenet ligger i delvis åbent forbindelse med spisestuen og stuen med brændeovn. Fra spisestuen er der direkte udgang til et rum som for nuværende ejer har haft forskellige anvendelser bl.a. kontor, værelse og legeværelse. I stueplan har du endvidere tidsløst badeværelse med bruseniche, toilet og håndvask. Mellemgang/bagindgang til udhuset på 35 m2 med bryggers og rum til opbevaring. 

1 sal indeholder: møblerbar repos samt 2 soveværelser. 

Grunden rummer 1.001m2 med en god fliseterrasse og rig mulighed for at du kan nyde en god flaske vin og solens stråler med udsigt til markerne, der strækker sig mod horisonten.

Vi arrangerer gerne en fremvisning til dig, så du kan se villaens fortrin i virkeligheden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Beliggenhed

Plantagevej 1A, 4892 Kettinge

Dokumenter

Brian Henriksen

Ansvarlig for fremvisninger og bygge / gennemgang af boliger for sælger

40856328

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.