Rådhusparken 8, 4873 Væggerløse

1.250.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Velkommen til Rådhusparken 8, 4873 – boligen og området der henvender sig til de fleste mål- og aldersgrupper.

En velisoleret familievilla på samlet 139m2, med 3 værelser og 2 badeværelser, hvor alt er fuldstændig gennemført uden at være sjælløst, og du kan flytte direkte ind, uden at du behøver at gøre andet end tænke over, hvor sofaen skal stå.

Væggerløse har et godt sammenhold og foreningsliv, byen rummer alt hvad man skal bruge i hverdagen heriblandt: skole, sportshal, købmand, busforbindelse til Nykøbing F. og meget mere. Indenfor blot 10 minutters kørsel er du i det skønne badestrandsområde ved Marielyst eller i centrum af Nykøbing Falster som også rummer alt hvad hjertet begærer.

Boligen er opført i 1978 og er løbende renoveret og moderniseret og fremstår nu fuldstændig indflytningsklar heriblandt kan nævnes: Udskiftning af gulve, Nyt køkken fra Nettoline samt nyt badeværelse i 2012, nyere egetræsgulve og ny carport i 2014.

– Alt sammen i tidsløse og lækre materialer. 

Huset indeholder: Fin og lys entré med indbygget skabsplads. Bryggers med mulighed for vaskemaskine og tørretumbler, samt god opbevaringsplads. Nyere tidsløst badeværelse med gulvvarme, bruser, toilet og håndvask. Nydeligt køkken i lyse elementer med alle hårde hvidevarer samt spiseplads. Fra køkkenet har man direkte adgang til en lys og indbydende stue med udgang til den dejlige flisebelagte terrasse. Lyst og indbydende soveværelse med indbygget skabe, samt udgang til terrassen. Badeværelse med bruser, toilet samt håndvask. Endvidere 2 ekstra værelser, som kan benyttes som soveværelser, kontor eller hobbyrum mv. 

Den 932 m2 store grund er et kapitel for sig selv, med sine små hyggekroge. Den hyggelige have pavillion, som forlænger sommeren. De forskellige blomsterbede, eller drivhuset til dem med grønne fingre. Samt den lille røde bro der forener haven med den skønne fliseterrasse. En skøn have, til dem som ønsker en have med god plads, eller elsker jord på fingrene. 

Ejendommen opvarmes med fjernvarme. – BEMÆRK ENERGIKLASSE B!!

Til huset høre en god carport samt dejligt værkstedsrum. 

Leder du efter et hus, som understøtter en varm og ægte livsform, så er det lige her.

Ring på 23 28 79 59 og bestil din personlige fremvisning.

Beliggenhed

Rådhusparken 8, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.