Rekkende By 7, 4720 Præstø

1.595.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

I landsbyen Rekkende, kun ganske få kilometer fra den hyggelige havneby Præstø, finder du dette totalrenoverede bondehus med nyere stråtag. Huset ligger på stille sidevej, og ejendommen skal opleves. 

Nuværende ejer har fuldstændig renoveret huset overalt – herunder indvendig isolering af vægge, nye gulve, ny 1. sal og ja, vi kunne blive ved.

Huset fremstår charmerende i flotte gulmalede facader, hvide vinduer og døre samt nydeligt stråtag.

Indrettet med entre med trappe til 1. sal, stor opholds/spisestue, legeværelse/kontor, samt badeværelse med brus.

Lækkert køkken i romantisk stil med alt i hvidevarer og udgang til haven samt stort forældresoveværelse med skabsvæg.

På 1. sal som er med loft til kip, er indrettet hyggelig tv-stue samt badeværelse med brus, nyere fritstående badekar – her nyt armatur og toilet.

Selvstændig beliggende anneks med godt fyr- og vaskerum med bla. ejendommens pillefyr installeret og 4000 kw solcelleanlæg på taget, som leverer strøm og varmt vand om sommeren, når fyret er slukket, stort gæsteværelse både isoleret og opvarmet, samt mindre redskabsskur. Haven er hyggelig og nem med flere frugttræer og hyggelige solkroge. Her er gode forudsætninger for at slappe af i hængekøjen, mens ungerne spiller fodbold, kongespil eller leger vandkamp på de varme sommerdage. Haven er ugeneret og tilbagetrukket fra vejen, så her kan dagene nydes i fred og ro. 

Iskiosken på Præstø havn kan derefter nås på bare 7 minutter i bil og 30 minutter på cykel via små hyggelige landeveje. Skal man nordpå til København, så er motorvejen mindre en 15 minutter væk.

Beliggenhed

Rekkende By 7, 4720 Præstø

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.