Rørgræsvej 24, 4873 Væggerløse

1.095.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Leder I efter et fritidshus, der giver jer familievenlige rammer?

Så er Rørgræsvej 24 i Marielyst er det oplagte bud fordi huset i høj grad matcher de ønsker vi har til en sommerhusferie både inden – og udenfor! Her kan i slappe af i fredelige omgivelser. Samtidig vil i være i gåafstand til stranden ca. 550 m, naturen, og muligheden for at kigge ud på en skøn grund og det rige dyreliv området rummer! Endvidere har du ca. 4,5 km til Marielyst Centrum, som byder på blandt andet diverse indkøbsmuligheder, butiksstrøg, restauranter, caféer og meget mere.

Huset er opført i 1977 men er i år 2000 blevet ombygget. Husets 87m2 giver jer nemlig en optimal planløsning med børne- og forældreafsnit, et dejligt fællesrum og en nem grund med masser af plads til leg og grillaftener i sommerhalvåret.

Husets naturlige samlingssted er det hyggelige køkken, som ligger i åben forbindelse med spiseplads, samt stueafdeling med brændeovn. Stueafdelingen er bygget med loft til kip, hvilket giver en dejlig loftshøjde. De store vinduespartier i stuen mod haven giver et fantastisk lysindfald, en skøn udsigt samt skaber en unik rumfornemmelse, hvor socialt samvær får optimale rammer. Fra stuen har du udgang til en dejlig store terrasse, hvor man kan opnå solens stråler hele dagen. Huset har endvidere 3 gode soveværelser med i alt 6 sovepladser indenfor. Badeværelse med bruser, toilet samt håndvask. Bryggersafdeling med god skabsplads samt opvaskemaskine og vaskemaskine.  

I sommermånederne er det oplagt at rykke familien ud i haven. Tætte buske og træer gør arealet helt ugeneret, og så kan de mindste tilmed muntre sig med at bygge huler samme sted. Grunden er dejlig lys, så I finder altid en solplet.

Endvidere findes carport til bilen med udhus som nuværende ejer har haft anvendt som disponibelt rum/gæstehus med 2 sengepladser  (dette er ikke registeret som anneks på bbr). 

Der er ingen udlejningsaftale på huset så der er mulighed for hurtig overtagelse.

Perfekt til jer der søger et "klassisk sommerhus" med en stemning i særklasse, fred og fuglesang!!

Mærker du også en indre ro, lige så snart at du træder indenfor i et RIGTIGT sommerhus? Det gør vi. Den dejlige rolige atmosfære, de charmerende detaljer og ikke mindst feriestemningen, er noget af det som vi elsker ved sommerhus-stilen.

Kontakt os nu på: 21 31 31 32 og lad os byde jer velkommen!

Beliggenhed

Rørgræsvej 24, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Brian Henriksen

Ansvarlig for fremvisninger og bygge / gennemgang af boliger for sælger

40856328

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.