Rytsebækvej 1, 4780 Stege

1.995.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

MØN – LANDSBY IDYL – CHARME – VANDUDSIGT – STOR GÆSTEHYTTE

Huset står tomt på nuværende tidspunkt!

Nu udbydes denne utrolig specielle og fantastiske ejendom til salg, og du har derfor muligheden for at blive den nye heldige ejer af den gamle købmand i byen!

Ejendommen som du finder i Hjelm er beliggende på det sydvestlige Møn og er beliggende i en god lille landsby med gode naboer. Fra ejendommen har du ca. 7-8 kilometer til Stege centrum, hvor du finder alt i indkøb, restauranter, offentlig transport, butikker, hyggelige gågader, havn og et fantastisk liv. Der er i området skole og daginstitution indenfor cykelafstand. Fra ejendommen er der i øvrigt ca. 1km til vandet, hvor du finder en fantastisk børnevenlig strand.

Huset som er fra 1920 er en stor ejendom med hele 211m2 bolig + 45m2 kælder (i alt 256m2). Rumfordelingen er som følger: Entre, stort soveværelse, gæsteværelse/kontor, lækkert køkken-alrum og bryggers med udgang til haven. På 1. salen finder man repos, 2 gode værelser (mulighed for 3), et badeværelse med bruseniche og herudover uudnyttet loft på ca. 30m2 med gode muligheder. 

Herudover er der i 2007 opført en stor gæstehytte på 49m2 som er inddelt i entre, badeværelse med bruseniche og et stort værelse. Egner sig perfekt til evt. liberalt erhverv, teenager eller 2 generationer.

Ejendommen opvarmes ved jordvarmeanlæg (som er defekt) og supplerende er der installeret en luft til luft varmepumpe.

Der er også opført et stort udhus samt en god overdækket terrasse hvor du kan sidde og nyde udsigten ud over de åbne marker og vandet.

Grunden er på 1.298m2 og er anlagt med masser af gode hyggekroge, terrasser.

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt os på 20 30 61 20 og book din personlige fremvisning.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Rytsebækvej 1, 4780 Stege

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.