Skovstjernevænget 9, Nordbyen, 4800 Nykøbing

3.495.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Energivenlig villa i det attraktive familieområde i Nordbyen. Boligen henvender sig til den kvalitetsbevidste køber, der er kompromisløs i sit materialevalg og værdsætter de flotte detaljerede løsninger både ude og inde!

Villaen, der er opført i 2012, rummer 178m2 bolig, ekstra stor carport 2x4m samt lækkert isoleret værkstedsrum på 30 m2.

Boligen fremstår med tidsløse samt næsten vedligeholdelsesfrie materialer såsom bl.a. selvbærende fundament, blødstrøgne grå mursten, mahogni vinduer og døre med lavenergiglas, zink beklædning og zink tagrender. Der er valgt en god planløsning der er gennemtænkt ned til mindste detalje. Huset er karakteriseret ved sit enkle, markante og stilrene udtryk, der bl.a. kommer til sin ret i de skarpe linjer og smukke design.

Boligen indeholder:

Dejligt bryggers med vaskeafdeling og god skabsplads.

En drøm af et stort og flot HTH spisekøkken med klinkegulv, sokkelskuffer, støjreducerende gipslofter, lækre indbyggede hårde hvidevarer, som bla. køle/fryseskab med vand- og isdispenser, Quooker hane og masser af plads til både madlavning og spiseafdeling. Udgang til terassen via stor skydedør.

En dejlig lys stue også med udgang til terrassen via stor skydedør.

"Børneafdeling" med entre, to børneværelser og tilhørende badeværelse med Hans Grohe elementer, væghængt toilet, håndvask og bruseniche.

"Forældreafdeling" med et dejligt soveværelse med skønt walk-in-closet samt tilhørende badeværelse ligeledes med Hans Grohe elementer, væghængt toilet, håndvask og bruseniche.

Ekstra værelse/kontor beliggende centralt i huset i forbindelse med køkken/alrum.

Til huset hører en ekstra stor carport med integreret, isoleret og opvarmet værksted/disp. rum. Derudover en stor, skøn terrasse, hvor solen og de lange grillaftener rigtig kan nydes, og en dejlig nem have med dræn i græsplænen, solidt legehus med gyngestativ og god plads til boldspil og leg.

Foran ejendommen findes en åben flisebelagt plads og et godt fællesareal.

En unik bolig der skal ses, men pas på, du ender med at blive forelsket.

Beliggenhed

Skovstjernevænget 9, 4800 Nykøbing F

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.