Skovvænget 28, 4874 Gedser

795.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Velkommen til Skovvænget 28, 4874 Gedser!

Dette dejlige 1 plans hus, står nu klar til at modtage nye ejere.

En charmerende villa der har dannet rammen om mange års familieliv og fremstår velholdt og indflytningsklart. 

Her erhverver i jer en ejendom i Skandinaviens abolut Sydligste Punkt som har masser af oplevelser at byde på.

Gedser rummer nemlig både vild natur, spændende aktiviteter og lækre smagsoplevelser. Start dagen med en gåtur langs Gedser Odde og Sydstenen. Herefter er det oplagt at besøge en af byens spisesteder til en tiltrængt frokostpause – du kan vælge frit mellem Toldcafeén, Gedser Røgeri og Restaurant Najaden. Er du til flere oplevelser kan du kravle op i Gedser Vandtårn for at nyde udsigten over hele sydspidsen, besøge Det Sorte Geomuseum eller Gedser Remise, hvor du får historien om "Jernbanens guldalder" samt Olsen Bandens: Det Gule Palæ. Endvidere byder Gedser på Daglig brugs, lidt forskellige spisesteder, børnehave mv. Skal man lave lidt større indkøb, så kan man tage turen til Marielyst, hvor man finder NETTO og REMA1000 eller man kan turen ind til Nykøbing Falster, en tur på ca. 25 min.

Huset er opført i 1982 Jf, BBR, men er løbende vedligeholdt og moderniseret. Der er lagt vægt på store dejlige opholdsrum og vinduespartier som skaber et godt lysindfald. Huset rummer et samlet boligareal på 150m2 Jf. BBR som er fordelt således: 

Lys entré med god plads til overtøjet. Fordelingsgang med 3 fine soveværelser samt et dejligt badeværelse med gulvvarme, bruser, toilet og håndvask. Lyst køkken med alle hårde hvidevarer og mulighed for spiseplads. Køkkenet ligger i delvis åben forbindelse med spisestue samt stuen, hvor man endvidere finder husets brændeovn som skaber hygge på de kolde vinteraftener. Endvidere har man et dejligt bryggers med mulighed for vaskemaskine og tørretumbler samt adgang til loftet.

Fra stuen har man udgang til haven samt den overdækkede terrasse, hvor der er rigeligt med plads til hele familien, når der skal grilles på en varm sommerdag. 

Grunden er på 1034m2, og er godt beplantet, så man er 100% ugeneret i sin have. 

Endvidere er der en god flisebelagt indkørsel til ejendommen med carport samt værkstedsrum/udhus med god plads til opbevaring.

Området er en oplevelse for sig selv og det her fristed er en drøm for enhver naturelsker som sætter pris på at være i et med naturen!

Lyder det som noget for dig? Så kontakt os på 21 31 31 32 og book din personlige fremvisning!

Beliggenhed

Skovvænget 28, 4874 Gedser

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.