Slagelse Landevej 190, Sønderupsønder, 4242 Boeslunde

2.995.000 kr · Til salg

Detaljer

I udkanten af Boeslunde nær Slagelse, finder man denne skønne ejendom – der er tale om en blandet bolig- og erhvervsejendom med et jordtilliggende 34.590 m2 jord. Der vil ligeledes være gode muligheder for at omdanne ejendommen til "heste-ejendom". Der er godt jordtilliggende og og plads til etablering af bokse.

Boligdelen er oprindeligt opført i 1885 med et registreret boligareal på 213 m2 plus en yderligere udnyttet del af tagetage, som dog ikke er godkendt. Boligen er i pæn og velholdt stand. Den fremtræder moderniseret, med bl.a. nyere tag og vinduer. Køkken og bad er ligeledes pænt opdateret. Boligdelen er indrettet med flere stuer, praktisk bryggers, badeværelse, toilet, delvist åbent køkken samt 3 værelser. Opvarmning sker ved pillefyr.

Herudover er der følgende bygninger sammenhængende i vinkelbygning:

– Udhus på 62 m2 indrettet til fyrrum, garage og disponibelt rum.

– 213 m2 erhvervsbygning fra 1930. Indrettet til udstilling/salgslokale, kontor, toilet/bad m.m. (udlejet)

– 170 m2 udhus/disponibelt lagerrum

– 134 m2 værksted med god loftshøjde og god porthøjde, så mindre lastbiler kan komme ind.

Hvor der er opvarmning, sker dette ved stokerfyr og oliefyr.

Endvidere 226 kvm selvstændigt beliggende hal, opført 1930 i træskelet og beklædt med stålplader. Uopvarmet og uden fast befæstet bund. Desuden er der på ejendommen opført 19 m2 garage, 58 m2 udhus og yderligere 30 m2 carport.

Den store grund er let anlagt med græsplæne nær boligdelen, hyggelig gård mellem længerne, beplantning i form at træer, samt delvist bortforpagtet til juletræer. Endvidere er butikslokale og del af udeareal pt. udlejet til brugtbilshandel. 

Beliggenheden lige udenfor Boeslunde, betyder også at man er tæt på et livligt lokalsamfund, som blandet andet tilbyder et aktivt nærmiljø med gode sports- og foreningsfaciliteter, god indkøbsmulighed i Dagli’Brugsen, Boeslunde skole og hallen. Herudover er ejendommen beliggende i kort afstand til vand og natur.

Alt i alt, er her tale om en ejendom, der byder på mange anvendelsesmuligheder, dig som har egen virksomhed indenfor f.eks. entreprenør, auto, webshop eller andet!

Vil I med på en fremvisning? Så kontakt os nu på 21 30 40 21!

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Slagelse Landevej 190, 4242 Boeslunde

Dokumenter

Louise Ninna Sandner

Ejendomsmægler og Daglig Leder Næstved

+45 30363484

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.