Smidstrupvej 38, 4720 Præstø

2.349.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Med udsigt til Bøgstrømmen og åbne marker, finder du denne skønne ejendom. Gårdspladsen og dens brosten vidner om ægte landidyl.

Der er mulighed for flexbolig, og da ejendommen er bevaringsværdi i kategori 5, er det muligt at søge om tilskud fra kommunen til renovering.  

Ejendommen som er fra år 1800, er opført i flotte rødlige mursten og forsynet med et smukt velpolstret stråtag. Boligen rummer 260m2, og rumfordelingen er som følger: Entre, bryggers, badeværelse med bruseniche og sauna, køkken med spiseplads, dejlig stor stue, stort sydvendt soveværelse og et godt gæsteværelse/kontor. På 1. salen finder man repos, stor lys nyligt istandsat stue og 3 gode soveværelser. Fra stuen har man udgang til den sydvendte terrasse. Boligen opvarmes ved varmepumper og supplerende pejs med placering i stuen. Der er i øvrigt gulvvarme i badeværelse samt køkken.

BEMÆRK: Vandkig fra 1. sal samt have!

Til huset er der også opført gode udhusbygninger med værksted samt stald. Er du er en kreativ sjæl, en håndværker med brug for plads eller søger de perfekte rammer for en inspirerende gårdbutik, så er dette det perfekte sted.

Grunden er på 2.668m2, og er anlagt med en dejlig idyllisk stenbelagt gårdsplads af pigsten.

En idyllisk oase der omgiver en med al den fred og ro man kunne tænke sig. Tidligere ejer har på smukkeste vis installeret en røgeovn i forbindelse med terrassen. Her er det oplagt at røge de friske fisk man har så rig mulighed for at fange langs de Sydsjællandske kyster.

Ejendommen ligger i landsbyen Stenstrup ikke langt fra landsbyen Jungshoved, som byder på en lokal købmand hvor du kan klare de små indkøb. Købmanden har åbent hverdag i sommerperioden, og om vinteren kun i weekenderne.

Fra ejendommen har man ca. 8 minutters kørsel til den charmerende havneby Præstø.

Præstø ligger idyllisk ved Præstø Fjord og halvøen Jungshoved mod syd. Ofte kaldes byen for den romantiske købstad.Alle lørdage i sommermånederne er der livlig aktivitet i Præstø by med musik, loppemarkeder og god gammeldags torvestemning. I Præstø by er der gode indkøbsmuligheder med en lang række af specialbutikker og flere gode spisesteder. Desuden er der en mindre Thorvaldsen-samling på godset Nysø, samt det gamle pottemageri Rødeled med arbejdende værksted.

Ejendommen er beliggende på Jungshoved på Sydsjælland. Området omkring Jungshoved er kendt blandt mange som området, hvor den navnkundige Gøngehøvding holdt til under krigen mod svenskerne i midten af 1600-tallet. Men der er betydeligt færre, som har været i området, der rummer store naturværdier i form af smukke fjordlandskaber.

Perlen ved Jungshoved Nor er uden tvivl landskabet omkring den ensomt beliggende Jungshoved Kirke, som ligger ved siden af resterne af et borganlæg fra middelalderen – et populært udflugtsmål. Det, der slår mange besøgende, er, at der stadig findes så forholdsvis uberørte områder på Sjælland. Jungshoved er et flot naturskønt område med kort afstand til skov, vand og strand.

Alle lørdage i sommermånederne er der livlig aktivitet i Præstø by med musik, loppemarkeder og god gammeldags torvestemning. I Præstø by er der gode indkøbsmuligheder med en lang række af specialbutikker og flere gode spisesteder. Desuden er der en mindre Thorvaldsen-samling på godset Nysø, samt det gamle pottemageri Rødeled med arbejdende værksted.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Smidstrupvej 38, 4720 Præstø

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.