Smidstrupvej 38, 4720 Præstø

2.349.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

CHARME OG IDYL FOR ALLE PENGENE!

UNIK OG BEVARINGSVÆRDI STRÅTÆKT IDYL BELIGGENDE I FANTASTISKE OMGIVELSER PÅ JUNGSHOVED.

Ejendommen er beliggende på Jungshoved på Sydsjælland. Jungshoved er et flot naturskønt område med kort afstand til skov, vand og strand. Fra ejendommen har man ca. 8 minutters kørsel til den charmerende havneby Præstø. Præstø byder på alt det du skal bruge i hverdagen – indkøbsmuligheder, butikker, skoler, daginstitutioner, lægehus mv.

Ejendommen ligger i landsbyen Stenstrup ikke langt fra landsbyen Jungshoved, som byder på en lokal købmand hvor du kan klare de små indkøb. Købmanden har åbent hverdag i sommerperioden, og om vinteren kun i weekenderne.

Ejendommen som er fra år 1800, er opført i flotte rødlige mursten og forsynet med et smukt velpolstret stråtag. Boligen rummer 260m2, og rumfordelingen er som følger: Entre, bryggers, badeværelse med bruseniche og sauna, køkken med spiseplads, dejlig stor stue, stort sydvendt soveværelse og et godt gæsteværelse/kontor. På 1. salen finder man repos, stor lys nyligt istandsat stue og 3 gode soveværelser.

BEMÆRK: Vandkig fra 1. sal samt have!

Fra stuen har man udgang til den sydvendte terrasse.

Boligen opvarmes ved varmepumper og supplerende pejs med placering i stuen. Der er iøvrigt gulvvarme i badeværelse samt køkken.

Til huset er der også opført gode udhusbygninger med værksted samt stald.

Grunden er på 2.668m2, og er anlagt med en dejlig idyllisk stenbelagt gårdsplads af ægte pigsten, terrasseområde og en rigtig god have mod syd.

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt os på 20 30 61 20 og book din personlige fremvisning.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Smidstrupvej 38, 4720 Præstø

Dokumenter

Mikas Olsen

Daglig leder Marielyst

24525552

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.