Snebærvej 17, 4873 Væggerløse

945.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Overvejer du at købe et fuldstændigt indflytningsklart fritidshus i Marielyst enten som investering eller bare for at hygge dig med familien i fantastiske omgivelser? – Så er Snebærvej 17 et oplagt emne for dig. 

Her får du et fritidshus hvor sælger gennem deres ejertid har afholdt alle de "dyre udgifter" her er taget skiftet i 2010, vinduerne samt døre i 2016 og gulvene er udskiftet i 2017! Dette fritidshus er indbegrebet af ordene: Lyst, indbydende og lækkert. 

Boligen rummer ikke mindre end 82m2 fordelt således: Køkken med køleskab, 4 keramiske kogeplader, bageovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. Køkkenet er i åben forbindelse med spisestue og stue med brændeovn og energibesparende varmepumpe. Fra stuen er der udgang til skøn delvis overdækket træterrasse hvor de lune sommeaftner kan nydes. Badeværelse med toilet, håndvask og bruseniche. 3 gode værelser hvor sovepladserne fordeler sig på: 2 sovepladser i dobbeltseng. 4 sovepladser i enkeltsenge. Derudover er der 1 stk. barneseng dvs. fritidshuset egner sig til 6 personer. 

Grunden rummer 1.194m2 og er anlagt med græs, indhegnet og med nem vedligeholdelse.  Her er der altså masser af plads og rig mulighed for at børnene kan boltre sig i haven og jeres firbenede ven kan løbe frit rundt uden at i skal være bange for at nogen af dem stikker af. 

Ønsker i en dukkert er der ca. 800 meter til den børnevenlige hvide sandstrand.

Endvidere dejligt isoleret udhus med vaskemaskine og god skabsplads. 

Carport til bilen og værkstedsrum til handymanden. 

Der er på nuværende indgået udlejningsaftale med Sol og Strand hvor der  er åbent for udlejning fra 1 maj til og med uge 42, dette har i år 2017 indbragt en lejeindtægt på ca. 50.000 kr. 

Huset sælges med indbo og  inventar bortset fra personlige effekter og der er mulighed for hurtig overtagelse.

Så hvad venter i på? Ring og bestil jeres fremvisning allerede nu på 23 28 79 59.

Beliggenhed

Snebærvej 17, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.