Snebærvej 47, 4873 Væggerløse

· Fritidshus · Solgt
Solgt

Detaljer

Ønsker du et sommerhus i rolige og naturrige omgivelser, med mulighed for at sætte dit eget præg? Så er dette måske noget for dig! 

Nu bliver det muligt at blive sommerhusejer i Marielyst for blot 495.000kr og nej det er IKKE et håndværkertilbud. Huset kan sagtens moderniseres men det kan også bruges som det er. Fritidshuset er beliggende i Bøtø, i et roligt og naturrigt område, hvor du fra ejendommen har ca. 8 min. kørsel til Marielyst, hvor du finder restauranter, dagligvarebutikker, torvet med butikker, bowlingcenter m.m. Endvidere er der kun få minutters gang til en af Damnarks bedste og børnevenlige strande, hvor det er muligt at snuppe sig en forfriskende dukkert, eller bare gå en tur langs diget eller på bare tæer langs strandkanten.

Sommerhuset er opført i 1971 og beliggende i en dejlig nem og overkommelig have på 1000m2, hvor der er masser af muligheder for forskellige former for boldspil og hygge, ligesom der en god terrasse, hvor man kan få den fulde udnyttelse af de solrige somre.

Boligarealet rummer 69m2 som er fordelt således: Entre. Badeværelse med bruser, toilet og håndvask. Værelse med god plads og 3 sovepladser. Køkken med opvaskemaskine. Fra køkkenet er der udgang til udestue (OBS! denne er ikke registret på BBR) Køkkenet er i åben forbindelse med stue med brændeovn, mulighed for spiseplads og udgang til flisebelagt terrasse med afskærmning. Stort soveværelse som tidligere har været inddelt i to og med rig mulighed for reetablering. 

Endvidere er der et redskabsskur, hvor der er plads til opbevaring af diverse haveredskaber. (IKKE registreret i BBR)

Her er der altså alle muligheder for at erhverve sig et fritidshus i Marielyst evt. til at restaurere og sætte i stand og med mulighed for hurtig overtagelse! 

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt os nu på 21 31 31 32, for at bestille din personlige fremvisning.

Beliggenhed

Snebærvej 47, 4873 Væggerløse

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.