Snerlevej 40, 4873 Væggerløse

1.395.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Drømmer du om et fristed med masser af skønne oplevelser, så er denne fantastiske perle – tæt på strand, Bøtøskoven og Fuglereservat, lige noget for dig!

Æstetik og enkelthed smelter sammen i dette flotte sommerhus, hvor store vinduer med smukt lysindfald, får inde- og udelivet til at blive dus.

Her får du dit helt særlige og personlige fristed på en 1040 m2 lukket naturgrund – med lyden af bølgernes brusen og den smukkeste stjernehimmel.

Med sine 101 m2 byder dette hyggelige og nyrenoverede fritidshus, på masser af gode stunder, og her er plads til at familien kan boltre sig i det store lækre køkken og opholdsrum, med udgang til den store træterrasse. Her kan du slappe af i solen, børnene lege i haven, og hyggelige grillaftener kan nydes.

Når det efter en god og afslappende dag bliver sengetid, er der hele 4 værelser at vælge i mellem, hvoraf det ene har direkte adgang til et af de lækre badeværelser med gulvvarme. De 3 andre værelser, har udgang til haven.

På det store badeværelse med gulvvarme og wellnessbrus, er der db. vaske samt væghængt toilet, og skulle der vaskes lidt tøj, bruges vaskemaskinen og tumbleren som står gemt i det store skab.

Får du om sommeren brug for lidt ekstra sengepladser, tager du blot det fine anneks i brug. (ikke godkendt på BBR)

Herudover forefindes et skur til opbevaring.

Hvis du har lyst til en dukkert, så finder du den skønneste sandstrand kun 400 m herfra, og på vejen kan du købe en stor is med dig.

(Her fåes også bagerbrød)

Fra fritidshuset er der ca. 2 km til nærmeste købmand, og vil man til Marielyst torv hvor der findes små butikker, caféer og restauranter, så er der ca. 5 km.

Huset opvarmes med varmepumpe, indbo og inventar medfølger, bortset fra enkelte møbler og personlige effekter.

Skal dette være dit – Så kontakt os med det samme på 21 31 31 32 og lad os byde dig velkommen!

Beliggenhed

Snerlevej 40, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.