Søbakken 14, Nyråd, 4760 Vordingborg

2.200.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Tæt på Hulemosesøen i Nyråd, hvor der er mulighed for hyggelige gåture ligger denne ejendom tæt på alt hvad du skal bruge i hverdagen. I gåafstand fra huset kommer du let både til skoven, skole, dagsinstitutionen, offentlig transport samt vandet. I Nyråd er du ligeledes kun 3 minutters kørsel fra motorvejen, og en times kørsel fra København. 

Huset er total istandsat i 2004, hvor huset blev ombygget og udvidet. I dag rummer huset en masse gode bolig m2. Med mulighed for et 4. værelse udover husets nuværende 3 store værelser, stort spisekøkken/alrum samt stor opholdsstue, er her masser af plads om enten det er til den store familie eller blot til dig der sætter pris på god plads. Fra husets rummelige bryggers er der adgang til det store lyse køkken, hvorfra der er stor spiseplads, udgang til sydvendt terrasse samt adgang til ekstra badeværelse med brus, som er opført i 2004. Både i køkken og badeværelse er der i dag gulvvarme. Fra den sydvendte terrasse er der adgang til resten af haven, som er et kapitel for sig. 

Fra husets fordelingsgang er der gang til 2 store værelser, hvor det ene oprindeligt var 2 væresler. Herudover kan man med lethed etablere et tredje værelse i det åbne værelse på den anden side. For enden af gangen er der et lyst indhak som sagtens kan indrettes som legehjørne eller kontorplads. For enden af gangen er den store lyse stue med flotte trægulve som flugter fra gangen og helt ind i soveværelset. Den store stue indbyder til gæster eller sofahygge, og de store vinduer sørger for der kommer masser af lys ind. For enden af stuen og dobbeltdøren er der indrettet et soveværelse med egen sydvendt udgang til haven. Det store soveværelse har ligeledes en integreret garderobe. 

Fra indkørslen er der adgang til carport og isoleret udhus. Selve haven er forholdsvis ugeneret og er indrettet med små hyggekroge, bålplads og nem at holde med den store græsplane. Så drømmer I om et indflytningsklart hus, tæt på det meste og med naturen lige i baghaven – så kig nærmere her. 

Beliggenhed

Søbakken 14, 4760 Vordingborg

Dokumenter

Anne Grethe Hemmingsen

Ejendomsmægler & Valuar og daglig leder

21313132 10:00 - 15:00
30686022 Alle hverdage

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.