Sødskærmvej 4, 4873 Væggerløse

2.745.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

ARKITEKTONISK, SMUKT DESIGNET FRITIDSHUS FRA 2017 PÅ HELE 151M2, MED EN FREDELIG BELIGGENHED I BØTØ/MARIELYST! 

Drømmer du om at købe et hus som er indbegrebet af eksklusivt, lækkert og gennemført? – og med mulighed for en god lejeindtægt (246.000 kr. i 2019 oplyst af sælger –  udlejet igennem Airbnb)

Så er det meget muligt, at drømmehuset ligger lige her på adressen Sødskærmvej 4, hvor du vil opleve et gennemført fritidshus i moderne og lækre materialer med et fantastisk stilfuldt facadeudtryk – En vaskeægte fryd for øjet.

På adressen venter masser af skønne oplevelser her er du tæt på strand, Bøtøskoven og Fuglereservat. 

Hvis du har lyst til en dukkert, så finder du den skønneste sandstrand kun 600 m herfra, og på vejen kan du købe en stor is med dig.

Fra fritidshuset er der ca. 2 km til nærmeste købmand, og vil man til Marielyst torv hvor der findes små butikker, caféer og restauranter, så er der ca. 5 km.

Huset er opført i 2017, planløsningen er optimalt udnyttet, rummene er store og lyse og her er ikke gået på kompromis med kvaliteten og detaljerne. Ejer har selv designet huset, her er anvendt vedligeholdelsesfrit Superwood træbeklædning, alu vinduer og inddækninger. Taget er et smukt og klimavenligt og næsten vedligeholdelsesfrit mos/sedum tag som sikrer en varieret farverigt vegetation. 

Med sine 151m2 byder dette fantastiske fritidshus, på masser af gode stunder, og her er plads til at familien kan boltre sig i det store lækre HTH køkken og opholdsrum/stueafdeling med flot muret pejs med brændeovnsindsats. Herfra er der udgang til den store træterrasse med vildmarksbad og udendørs pejs. Her kan i slappe af i solen, børnene lege i haven, og hyggelige grillaftener kan nydes.

Når det efter en god og afslappende dag bliver sengetid, er der hele 4 værelser at vælge i mellem, samt 2 dejlige badeværelser med gulvvarme hvoraf det ene har spa.  Skulle der vaskes lidt tøj, bruges vaskemaskinen og tumbleren i bryggerset. 

Får du om sommeren brug for lidt ekstra sengepladser eller opbevaringsplads, tager du blot hemsen i brug.

Indbo og inventar medfølger i handlen.

Her er der virkelig tale om er hus i særklasse – en klassisk og moderne perle med arkitektonisk rene, enkle linjer.

– Ring allerede nu på 21 31 31 32 og bestil din personlige fremvisning.

Beliggenhed

Sødskærmvej 4, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Brian Henriksen

Ansvarlig for fremvisninger og bygge / gennemgang af boliger for sælger

40856328

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.