Sølvgranvej 16, 4873 Væggerløse

1.350.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Drømmer I om sommerhus i Danmark tæt på skoven, børnevenlig sandstrand og i kort afstand til Marielysts hyggelige feriestemning? Så er Sølvgranvej 16 det helt rigtige for jer.

Vi er ca. 4 kilometer fra Marielyst Torv, som byder på en masse ferieoplevelser. Her er gode indkøbsmuligheder, caféer og restauranter samt mange forskellige butikker. Morgenmaden kan I hente hos Østersø-camping, som blot ligger 5 minutters gåtur fra sommerhus.

Dette indbydende sommerhus fremstår i meget velholdt stand og rummer 59 m2. Selve indretningen på huset er som følger: Åbent køkken i forbindelse med spise- og opholdsstue med brændeovn. Stort soveværelse med dobbeltseng. Et lille værelse med en enkelt seng. Badeværelse med toilet og bad. Bryggers med vaskemaskine/tørretumbler. I stuen er der lavet en skøn alkove, som er indrettet med to ekstra sovepladser.

Endvidere findes et gæstehus/anneks med dobbeltseng(dog ikke registreret på BBR), et redskabsskur, et depotrum med fryser, et lille anneks, hvor der kan installeres en ekstraseng samt en stor carport med udhus samt et halvtag til en eventuel trailer.

Grunden er på 1112 m2 og med flere terrasser omkring huset, som sørger for at solen kan nydes hele dagen.

Husets planløsning er genial med hele 5 sovepladser i huset samt to annekser med 3 sovepladser. Alt i alt er der sengepladser til 8 personer.

Der er på nuværende tidspunkt udlejningsaftale på huset.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os nu og book en personlig fremvisning!

Beliggenhed

Sølvgranvej 16, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Brian Henriksen

Ansvarlig for fremvisninger og bygge / gennemgang af boliger for sælger

40856328

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.