Sortevej 7, 4874 Gedser

895.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Drømmer du om at skrue ned for pligterne og op for naturoplevelserne, så skal du komme og se dette skønne bjælkehus fra 2007!

– Huset er et Finsk bjælkehus, opført i 2007 og rummer 83m2 til beboelse med mulighed for hele 8 sovepladser!

Her er i sandhed tale om en beliggenhed hvor man virkelig kun fornemmer ro, fred og idyl. Her kan ofte opleves dyrevildt på grunden og dejlig fuglekvidder. Huset er beliggende på 834 kvm. skøn naturgrund, der hovedsageligt passer sig selv.

Gedesby har en helt fantastisk og børnevenlig badestrand. Den 25 km lange hvide sandstrand med klitter på Falsters østkyst er kendt for det rene badevand og er en af Danmarks fineste strande. Stranden og området indbyder til badning, solbadning, vandreture samt diverse strandaktiviteter. I Gedesby finder i et bageri, som holder åbent fra påske til efterårsferien.

Endvidere er der kun 15 minutters kørsel til Marielyst som byder på restauranter, indkøbsmuligheder og meget mere eller blot 10 minutters kørsel til en velassorteret købmand i Gedser.

Når man ankommer til ejendommen fornemmer man straks, at dette er en ejendom i en høj standard som indeholder følgende: Entré. 3 meget regulære værelser. Lækkert køkken-alrum som skaber en fin sammenhæng mellem spise- og opholdsrummet med brændeovn. Fra alrummet er der udgang til den skønne træterrasse som er delvist overdækket. Fra stuen har du opgang til hems med yderligere to sovepladser. Lækkert meget stort badeværelse med klinkegulv med varme, medfølgende vaskemaskine, bruseniche og håndvask. 

Endvidere godt og rummeligt udhus med masser af plads til havemøblerne mm.

Ønsker du at opleve fuldstændig ro, skøn natur og få et flot og charmrende bjælkehus, er her muligheden!

Kontakt Fairmægler Lolland-Falster for en fremvisning allerede i dag!

Beliggenhed

Sortevej 7, 4874 Gedser

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.