Stensbyvej 9, 4772 Langebæk

4.198.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Helt unik Liebhaverejendom på meget stor grund, midt i den smukke Sydsjællandske natur ! Drømmer du om masser af plads? Evt. at bo flere generationer sammen? Have plads til dit erhverv hjemme? eller ønsker heste eller andet dyrehold?? Så er dette måske ejendommen for dig !

Ejendommen har et boligareal på samlet hele 460 kvm. og er beliggende på stor grund på 17.900 kvm. hvor der f.eks. er plads til gode folde m.m. Samtidig er ejendommen beliggende i gåafstand til den smukke kystlinje syd for Petersværft og til de omkring liggende skove.

Der er to boliger på ejendommen, den ene er på 186 kvm og den anden er på 274 kvm. Den første bolig indeholder bl.a.: Meget stor opholdsstue/gildesal/eller rum til f.eks. erhverv med klinkegulv og gulvvarme, herfra adgang til til stort kontor/værelse. Desuden lys entre med trappe til førstesalen, toilet, køkken og stort kontor/soveværelse. På 1. salen er repos og 2 gode værelser.

Den anden boligenhed ligger 2 meter fra den første og indeholder bl.a. Entre, stor stue med udgang til terrasse og have, stort spisekøkken med lyse elementer, gang med forbindelse til walk-in-closet, soveværelse med adgang til stort nyere badeværelse med klinkegulv, bruseniche og gulvvarme. Tillige bryggers med oliefyr, stort soveværelse eller evt. ekstra stue, stort kontor/atelier med forbindelse til stort værksted og funktionel lade.

Der er på grunden to flotte private indkørsler der fører op til ejendommen, begge med rigelig plads til parkering. Den ene indkørsel fører også til husets carport.

I mellem de to boliger er der en skøn lukket gårdhave der er fyldt med fred og god stemning, bl.a. med flotte beplantninger, bassin og overdækket terrasse.

På grunden er der endvidere en stålhal med en hesteboks, der er plads til mange flere evt. og desuden en god stål carport med plads til opbevaring og evt. maskiner. Grunden i sig selv skal opleves, med parklignende haver og masser af flotte beplantninger. Fra ejendommen er der 6-7 min. kørsel til sydmotorvejens afkørsel, med kun 1 time til københavns centrum.

En virkelig skøn ejendom med mange muligheder for familien/familierne der ønsker masser af god plads, evt. håndværker eller entrepenør der vil have virksomheden hjemme, eller køberen der ønsker heste eller andet dyrehold….. 

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Beliggenhed

Stensbyvej 9, 4772 Langebæk

Dokumenter

Anne Grethe Hemmingsen

Ejendomsmægler & Valuar og daglig leder

21313132 10:00 - 15:00
30686022 Alle hverdage

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.