Storkevej 5, 4873 Væggerløse

1.995.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

DRØMMER DU OM EN VILLA MED EN FANTASTISK BELIGGENHED I HJERTET AF MARIELYST, MED ET HAV AF MULIGHEDER? LÆS VIDERE, EJENDOMMEN RUMMER MED STOR SANDSYNLIGHED EN LØSNING FOR JERES BOLIGDRØM!

-ENERGIMÆRKE C

På Storkevej 5 ligger denne flotte villa fra 1968 som tidligere har været brugt til forretning, med et boligareal på hele 381m2 giver denne ejendom virkelig potentiale uden lige! Huset er i 1,5 plan, med muligheder for at indrette ejendommen så den danner rammerne til jeres behov. Boligens 1. sal er på nuværende tidspunkt indrettet med mulighed for anvendelse som ferielejlighed, hvilket sælger benytter sig af i højsæsonen hvor man kan tjene en god skilling på dette.

Boligens indretning byder på entre med trappe til 1 salen, i entre’en har man adgang til et af husets 3 værelser. En fordelingsgang med adgang til soveværelse , et depot rum, samt badeværelse. Fra fordelingsgangen træder man ud i det store køkken, som er i åben forbindelse med spisetuen. i Spisestuen er der også adgang til et kontor, stue, samt garderobe, som fører til det sidste værelse i stueplan. I stueplan er der også 2 disponible rum, samt egen entre. 

1 salen byder på en stor stue, et køkken, badeværelse, soveværelse samt en stor tagterrasse, hvor man kan nyde eftermiddagssolen. Altså på nuværende tidspunkt indrettet så den kan danne rammerne for en ferielejlighed til udlejning efter ønske.

Til huset høre også en stor garage og et fyrrum, med rigtig god plads, evt. mulighed for lager, værksted ol. Ejendommen opvarmes med pillefyr. 

På ejendommens tag sidder et stort solcelleanlæg som bidrager til lave forbrugsudgifter.

Ejendommen rummer så mange muligheder at den skal opleves, det store antal m2 gør at hvorvidt vi taler drømmen om at bo flere generationer under samme tag, den store børnefamilie med børn i alle aldre og behov, evt mulighed for kombineret bolig og liberalt erhverv eller nuværende opdeling af en stor lækker privat bolig med indretning af god isoleret ferielejlighed som kan minimere omkostningerne så man bor utrolig billigt i hjertet af Marielyst.

Grunden er på 779m2, og er meget vedligeholdelsesfri med fliser rundt om ejendommen, med masser af gode hyggekroge og terrasseområder.

Huset skal ses og opleves, så kontakt os allerede i dag på tlf. 21 31 31 32 for en uforpligtende fremvisning.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Plantegning #5

Beliggenhed

Storkevej 5, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Mikas Olsen

Daglig leder Marielyst

24525552

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.