Strandgade 28, 4760 Vordingborg

5.300.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

I Vordingborgs mest attraktive byområde, Nordhavnen, i første række til lystbådehavnen, udbydes nu dette gennemrenoverede, historiske fiskerhus. Ejendommen, der oprindeligt er bygget i 1850, fremtræder som en tip top moderne luksusbolig med plads til den store familie eller individualisten, som ønsker liebhaveri af bedste kvalitet. I 1850érne boede der flere familier i fiskerhusene. Familier, der ernærede sig som selvstændige fiskere eller havde hyre ombord på skibene. Huset, eller rettere sagt, rækken af forskelligartede fiskerhuse, emmer af denne stemning.

På Strandgade 28 får I 200 kvm. beboelse, 22 kvm. ude- og spisestue samt 50 kvm. luksusgarage. Husets kerne er utvivlsomt den integrerede udestue, i hvilken lyset strømmer ind, hvor havnen og udsigten til vandet kan nydes hver dag. Herfra går man direkte ud på den store træterrasse. Her leves det gode sommerliv med adgang til havnens fiskerestauranter, udsigten til Oringe og den hyggelige havn. Det hvide Vordingborgkøkken er kæmpestort og moderne med plads til alle. Det er direkte forbundet til udestuen. Her ser man også på vandet, når man laver mad. Her er alle hvidevarer Miele, der er to skjulte køleskabe med to tilhørende frostskabe og ny vandhane med kogende vand. Køkkenet og den hyggelige stue hænger sammen og er lavet med respekt for husets gamle bærende bjælker, der også er synlige i husets lofter.

Badeværelserne er et kapitel for sig. De er top moderne. Det største er opført i blank sort granit med en stor bruse-glaskabine. Her er 2 moderne søjlevaske, flotte armaturer og væghængt toilet. Gæstetoilettet er mindst lige så flot, om end noget mindre med naturstensgulv og grå blank granit på væggene samt et flot glasbord med hvid håndvask.

I stueetagen er der moderne klinker med gulvvarme overalt. I et særligt ventileret bryggersrum står vaskemaskinen og tørretumbleren, ligesom varmekedlen og vandforsyningen er skjult bag en flot spejlvæg. Alle lofter er med indbyggede spotlights.

Fra stuen går den fine trappe op til førstesalen. Her findes 3 af husets 5 store værelser samt en ret stor og anvendelig repos. I alle rummene er der loft til kip med fritliggende loftsbjælker og også her indbyggede spotlights i loftet. Varmekilden her er radiatorer, som er elegant skjult af håndlavede, hvide radiatorskjulere.

Huset er rødmalet med sprossede, hvidmalede vinduer. På taget er lagt sortglaseret engoberet lertegl, den fineste og stærkeste form for tegl, der i øvrigt sammen med zinktagrenderne, medvirker til, at huset skiller sig ud fra mængden.

Vordingborg kommune er positive ift. at registrere ejendommen som flexbolig, således at den kan benyttes som enten helårsbeboelse eller som sommerresidens.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Plantegning #5

Beliggenhed

Strandgade 28, 4760 Vordingborg

Dokumenter

Anne Grethe Hemmingsen

Ejendomsmægler & Valuar og daglig leder

21313132 10:00 - 15:00
30686022 Alle hverdage

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.